Dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a lui Sorin Oprescu

Ultima actualizare:

    Avocații solicită Poliției Capitalei ca Sorin Oprescu să mai fie consultat foto: Click!
Avocații solicită Poliției Capitalei ca Sorin Oprescu să mai fie consultat foto: Click!

Avocații lui Sorin Oprescu (63 de ani) au cerut comisiei de la Arestul Central al Poliţiei să-i permită primarului suspendat al Capitalei să fie consultat. Problemele cardiace ale fostului primar s-au agravat destul de mult.

Avocatul Viorel Mocanu a dezvăluit pentru Mediafax, că a depus marți dimineața (22 septembrie) cererea la Arestul Central al Poliţiei Capitalei prin care solicită ca Sorin Oprescu să poată fi consultat de către profesor dr. Dragoş Vinereanu şi profesor dr. Leonida Gherasim.

Viorel Mocanu a mai spus că așteaptă ca cerearea să fie aprobată, deoarece durerile lui Sorin Oprescu se amplifică pe zi ce trece.

Acesta a început să se simtă rău luni seara, cand a fost dus din arest la Spitalul "Sfântul Ioan". Mai mult,  familia fostului primar insistă ca acesta să mai fie consultat și de către alți medici.

Avocatul lui Sorin Oprescu a declarat că acesta a făcut un "pseudo-infarct" luni seara și că actualele lui probleme de sănătate pot duce la un infarct.

După ce a fost consultat la Spitalul "Sfântul Ioan", luni seara, medicii au vrut să îl ducă pe Sorin Oprescu la Spitalul de Urgenţă Floreasca, însă acesta şi-a citit rezultatele şi a cerut să fie dus direct în Arestul Poliţiei Capitalei, spunând că starea lui s-a ameliorat. Viorel Mocanu a mai spus că medicii care l-au consultat pe Oprescu i-au spus că nu şocul arestării preventive i-a înrăutăţit situaţia medicală, ci faptul că nu mai urmează acelaşi regim pentru a preveni agravarea stării sale de sănătate. 

„Sorin Oprescu nu doreşte mediatizarea situaţiei sale medicale şi, mai mult, le-a interzis să se folosească de motive medicale în apărare, neputând să folosească nici documentele din care rezultă starea sa”, a mai spus avocatul.

Sorin Oprescu a fost dus la spital, luni seară, din Arestul Poliţiei Capitalei, după ce a acuzat "o stare de slăbiciune", fiind transportat cu maşina unităţii de detenţie, potrivit Mediafax. Surse medicale au declarat că primarul suspendat al Capitalei, care suferă de diabet, a fost dus la Spitalul "Sfântul Ioan", pentru că acuza dureri în piept, suspectându-se un infarct. El a fost supus unor investigaţii medicale, eliminându-se suspiciunea, apoi a fost readus în arestul Capitalei.

Sorin Oprescu se află în arest de două săptămâni

Primarul suspendat al Capitalei a fost reţinut de către procurorii DNA, sâmbătă noaptea (5 septembrie),  în baza unei înţelegeri prealabile cu şeful Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane (ACCU), Cornel Bogdan Popa, şi cu fostul său şofer Cristian Stanca, zis "Grenadă", pentru luare de mită, 25.000 de euro din 60.000 de euro ceruţi de cei doi pentru edil, de la SC Green Line Construct SRL, prin Cristina Giorgiana Gogonea, Teodor Gogonea şi Octavian Alin Petroi, denunţători în dosar. Conform unor surse acesta a primit remarcabila sumă sâmbătă, de la şeful unei instituţii din primărie, care ar fi intermediat mita. Edilul a fost prins de investigatori în flagrant, aproape de miezul nopţii de sâmbătă spre duminică. Potrivit Digi 24, Oprescu a fost reţinut la ora 00.33.

Decizia de arestare preventivă a fost contestată de Sorin Oprescu şi judecată în 14 septembrie la Curtea de Apel Bucureşti, de magistratul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Magistratul a menţinut decizia din 6 septembrie a Tribunalului Bucureşti, Sorin Oprescu rămânând în arest preventiv, conform Mediafax.

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei în 15 septembrie, după decizia definitivă de arestare preventivă. Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat pe Ștefănel Marin (UNPR) în funcţia de primar interimar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net