«Divorţez ca să-mi angajez soţia consilier la primărie!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A găsit soluţia să-şi reangajeze soţia la Primărie. După ce femeia a fost nevoită să îşi dea demisia pentru că s-a căsătorit cu edilul oraşului, acum aceasta ar vrea să se reîntoarcă la serviciu. Cei doi s-au hotărât să divorţeze şi să trăiască în concubinaj. Astfel, nu mai există conflict de interese.

Dănuţ Buhăescu, primarul localităţii hunedorene Uricani a fost atenţionat de inspectorii Curţii de Conturi că soţia sa, Adriana, cu care acesta este căsătorit din anul 2010 se află în incompatibilitate, în funcţia de consilier personal al primarului. Adriana Buhăescu (27 de ani) a primit însă funcţia în anul 2008, la scurt timp după ce actualul ei soţ a reuşit să o cucerească. A mai lucrat în cadrul primăriei până atunci, la Poliţia locală, însă după ce a devenit soţia edilului a fost avansată rapid. Tânăra şi-a păstrat în contractul de muncă numele de fată, Ritli, însă inspectorii Curţii de Conturi nu au putut trece cu vederea faptul că ea s-ar putea afla în conflict de interese.

Primăria Uricani

simeon stalpnicul png

„Au spus că ar putea fi sesizată Agenţia Naţională de Integritate, pentru că primarul nu are voie să emită decizii care privesc persoana lui, soţia, sau rude de gradul I, din care să fie trase foloase materiale", a precizat primarul oraşului Uricani. El le-a explicat că soţia sa este angajată a administraţiei publice încă dinainte de a fi căsătoriţi şi că un contract de muncă nu poate fi asimilat unor relaţii comerciale, însă echipa de control a rămas fermă pe poziţii.

Adriana şi-a dat demisia din funcţia de consilier personal al meu. Părinţii ei au ajutat-o să returneze o parte din banii pe care i-a primit drept salariu în ultimele luni. Că lua un salariu de 700 de lei. Acum stă acasă, dar nu ne vom opri aici", spune primarul. Astfel, Dănuţ Buhăescu spune că este dispus să divorţeze la starea civilă. „Este posibil să divorţez de Adriana, dacă statul român interpretează legea în acest fel, spunând că este conflict de interese ca soţia ta să îşi exercite dreptul la muncă. Dragostea noastră nu stă într-un certificat de căsătorie", a spus Dănuţ Buhăescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net