Doi frați din Iași, de 1 an și jumătate și 3 ani, au murit după ce au mâncat struguri stropiți din propria curte!

Ultima actualizare:

    Unul dintre copii a decedat în curte, înainte de venirea ambulanțeiFoto: pixabay.com
Unul dintre copii a decedat în curte, înainte de venirea ambulanțeiFoto: pixabay.com

Tragedie în Iaşi! Doi fraţi au murit după ce au mâncat struguri stropiţi cu insecticid. Cei doi copii aveau un an şi jumătate şi trei ani.

O familie şi-a pierdut într-o singură zi ambii copii. Nenorocirea a avut loc în comuna Coarnele Caprei din judeţul Iaşi. Cei doi fraţi au fi mâncat struguri din curte vineri (21 august). Aceștia ar fi fost stropiți, potrivit mamei celor doi copilași. Sâmbătă, copiii au început să se simtă foarte rău, iar mama a sunat imediat la 112.

Copilul de un an şi jumătate a murit în curte după 45 de minute de resuscitare, iar fratele lui de trei ani a murit la Spitalul de Copii "Sf. Maria" din Iaşi.

"Elicopterul la misiunea primara de la Coarnele Caprei a gasit copilul in stop cardio respirator. A fost intubat si ventilat mecanic, a fost resucitat timp de 45 de minute, fara raspuns, astfel ca s-a declarat decesul", a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic-sef UPU SMURD pentru Ziarul de Iasi. Medicii cred că ar fi vorba de o intoxicaţie cu pesticide, mai ales după ce mama a declarat la faţa locului că le-ar fi dat copiilor struguri. În cursul zilei de luni (24 august), la Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei celor doi micuți se va stabili cu exactitate motivul decesului.

Tatăl copiilor era în Germania când a aflat de tragedie

Tatăl celor doi copii era în Germania, la muncă, atunci când s-a petrecut oroarea. Părinții celor doi frați au fost plecați în străinătate timp de mai mulți ani, pentru a-și putea renova casa primită moștenire de femeie, de la tatăl său. De aproape un an de zile, ea și cei doi copii s-au întors acasă în comuna Coarnele Caprei, pentru a supraveghea renovarea casei, relatează observatornews.ro. Tatăl îndoliat urmează să revină acasă din Germania pentru a-i conduce pe ultimul drum pe copiii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net