Doi răniţi, 31 de maşini avariate şi 63 de copaci doborâţi de vânt în şase ore, în Bucureşti

Ultima actualizare:

    Urmele furtunii la Focşani.
Urmele furtunii la Focşani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a anunţat că două persoane au fost rănite, 31 de autoturisme au fost avariate şi 63 de copaci au fost doborâţi de vântul puternic, marţi, în şase ore fiind înregistrate 74 de incidente.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că cele 74 de incidente au fost înregistrate între orele 05.00 şi 11.00, transmite Mediafax.

Acesta a mai spus că două persoane au fost rănite după ce au fost lovite la cap de crengi smulse de vânt. Este vorba despre o femeie rănită în timp ce se afla în zona Piaţa Presei Libere şi un bărbat rănit pe Bulevardul Ion Mihalache.

În cele şase ore au fost primite sesizări privind 63 de copaci doborâţi de vânt, 31 de maşini avariate şi trei elemente de acoperiş desprinse. De asemenea, au fost anunţate cinci panouri publicitare doborâte de vânt, şase acumulări de apă şi cinci străzi inundate.

Troleibuzele liniilor 71, 93 şi 96 circulă deviat de pe Bulevardul Vasile Milea, din cauza unor probleme la reţeaua electrică, iar traficul tramvaielor 1, 8, 11 şi 25, blocat din cauza unor copaci rupţi de vânt care au căzut pe linie, a fost reluat, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

Capitala şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Tulcea şi Constanţa sunt de luni, ora 21.00 până miercuri, la ora 02.00, sub cod portocaliu de ploi, fiind prognozate precipitaţii de până la 80 de litri pe metru pătrat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net