«Dom’ primar, pune bodyguard la veveriţe!»

Ultima actualizare:

    Cetăţenii din sectorul 2  al Capitalei s-au  plâns că a dispărut  o familie de veveriţe
Cetăţenii din sectorul 2 al Capitalei s-au plâns că a dispărut o familie de veveriţe

Cine crede că oamenii vin la primării doar cu probleme serioase, se înşală. Sunt  şi mulţi care îşi fac drum până acolo, doar ca să se afle-n treabă. Angajaţii instituţiilor se plâng că primesc sesizări de la cetăţeni de-a dreptul trăsnite.

La registratura primăriilor e mereu aglomerat. Fiecare vine să lase câte o reclamaţie sau o solicitare. Angajaţii citesc sesizările de fiecare dată, iar dacă sunt aberante încearcă să-i convingă pe semnatari că nu e cazul să le depună.

"Cu mulţi nu te înţelegi. Spre exemplu, zilele trecute a venit o femeiecă vrea să-i mutăm casa cu robotul şi cu un aparat cu casetă. N-a fost chip să o convingem că nu avem aşa ceva", ne-a spus, încurcat, Anatol Albu, de la Primăria sectorului 2 din Bucureşti.

Nici Robert Negoiţă nu a fost ocolit de solicitări neobişnuite, anul acesta. Într-un top al celor mai haioase, se află paza pentru necuvânătoare. "La un moment dat a dispărut o familie de veveriţe pentru că vin oamenii cu câini care aleargă veveriţele prin parc", îşi motivează omul dorinţa.

Un altul vrea să dispară cuibul de păsări de lângă maşina sa, deoarece mizeria îi strică vopseaua, iar altcineva vrea să fie desfiinţate semafoarele. Cererile haioase nu se opresc aici. Tot la sectorul 3, a ajuns o reclamaţie din partea unui cetăţean care nu mai suportă zgomotul produs de slujba de la biserică.

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, s-a trezit pe birou cu o adevărată ameninţare. Un bucureştean i-a cerut să-i aprobe să lanseze 33 de artificii în trei zone ale Capitalei, iar în cazul în care nu va fi lăsat va arunca în aer clădirea BNR.

Rareş Mănescu, edilul de la sectorul 6, are şi el de rezolvat o "problemă". Un cetăţean i-a cerut să modifice coşurile de gunoi de pe stradă, în aşa fel încât să poată fi folosite în cadrul unor întreceri de baschet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net