«Dorel» a blocat trenurile în câmp?

Ultima actualizare:

    Trenurile au avut întârzieri de peste 5 ore
Trenurile au avut întârzieri de peste 5 ore

Zeci de trenuri, de pe ruta Bucureşti-Ploieşti, au rămas joi,, 7 septembrie, blocate pe traseu, după ce sistemul de semnalizare şi siguranţă al traficului a picat.

 Cei de la CFR dau vina pe furnizorul de energie electrică. ”Echipele feroviare intervin pe segmentul Chitila-Buftea-Periş pentru remedierea deranjamentului produs din cauza unor lucrări desfăşurate de furnizorul de energie electrică”, a precizat CFR.

Enel neagă totul. „În instalaţiile de distribuţie din zonă nu au fost înregistrate avarii care să ducă la probleme în instalaţiile de semnalizare, control ale traficului feroviar şi nici nu am primit sesizări în call center”. Totodată, surse din cadrul societăţii E-Distribuţie Muntenia spun că CFR trebuie să aibă o linie de curent şi generatoare, fiind obiectiv de siguranţă naţională.

Şi acum venim cu o veste bună. În curând, traficul feroviar pe Centura de Nord a Capitalei va fi reluat, pe traseul Bucureşti Nord- Chitila- Mogoşoaia- Voluntari, Pasărea- Fundulea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net