”Dragnea, tu pricepi?” Traian Băsescu face presiuni asupra liderului PSD

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu a împlinit 66 de anifoto: arhiva Click!
Traian Băsescu a împlinit 66 de anifoto: arhiva Click!

Traian Băsescu face presiuni asupra liderului PSD Liviu Dragnea să renunțe la propunerea făcută înainte de Crăciun pentru funcția de prim-ministru. În opinia fostului președinte al României, problema o reprezintă nu persoana doameni Sevil Shhaideh, ci soțul acesteia, de origine siriană.

Traian Băsescu i-a transmis un mesaj dur lui Liviu Dragnea prin intermediul paginii personale de Facebook. Avertismentul are legătură cu propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru al României. Veche colaboratoare a liderului PSD și fost ministru al Dezvoltării în guvernul condus de Victor Ponta, Shhaideh este căsătorită cu un cetățean sirian, despre care presa a scris că susține regimul Al-Assad.

”Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problemă, ci soţul domniei sale. În locul Preşedintelui Iohannis, te-aş chema oficial şi urgent la Cotroceni şi ţi-aş solicita ferm o altă nominalizare care să îndepărteze orice risc şi suspiciune, garantându-ţi că recunosc dreptul alianţei PSD-ALDE-UDMR de a propune candidatul la funcţia de Prim-ministru. Iar, dacă Dragnea nu pricepe, responsabilitatea politică a Preşedintelui (şi nu a SRI) este maximă, iar respingerea propunerii este obligatorie.Tu pricepi, Dragnea? PS-Dacă Dragnea este sincer când susţine că vrea rapid instalarea guvernului, trebuie să colaboreze cu Preşedintele. Altfel, totul este o demagogie care vizează amânarea măsurilor propuse de PSD”, a scris Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu este senator în Parlamentul României, după ce a candidat pe listele Partidului Mișcarea Populară la alegerile din 11 decembrie. Băsescu a spus că nu va vota guvernul propus de PSD-ALDE-UDMR și că se va poziționa în opoziție. Din această calitate l-a propus pe Eugen Tomac pentru funcția de prim-ministru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net