Dramă într-o comună din Timiș. Trei bărbați au murit într-o fântână din cauza unei pompe

Ultima actualizare:

    Acesta este puțul care a ucis trei oameniFoto. lujojinfo.ro
Acesta este puțul care a ucis trei oameniFoto. lujojinfo.ro

”Au venit să-și facă concediul și au murit în fântâna blestemată!”. Așa descriu vecinii tragedia care a îndoliat localitatea timișoreană Jupâni. Trei persoane au murit într-un puț adânc de aproape 20 de metri după ce un tânăr a vrut să îl curețe cu o pompă cu benzină, nu a mai ieșit, iar tatăl său și un vecin au pierit în încercarea de a-l salva

La 22 de kilometri de Lugoj se află comuna Aurel Vlaicu cu 2059 de locuitori, care are în componență șase sate. Zona este depopulată pentru că majoritatea oamenilor lucrează în străinătate și vin acasă doar în vacanțe.

Într-una dintre localitățile din subordine, Jupâni, a avut loc luni o tragedie care a dat peste cap viața comunității. Potrivit lugojinfo.ro, venit în concediu din străinătate, un tânăr de 25 de ani s-a apucat să facă treabă în curte și a coborât în fântâna de doar 70 de cm în diametru din fața casei. Vroia să vadă de ce o pompă care funcționa cu benzină și care trebuia să scoată apă nu funcționează. După un timp, tatăl său, în vârstă de 55 de ani, care stătea la suprafață, lângă gura puțului nu a mai auzit nici o mișcare, și-a strigat copilul dar nimeni nu i-a răspuns și a intrat în panică. S-a gândit la ce este mai rău și a coborât după el, nu înainte însă de a striga după un vecin care a sunat la 112.

”Bărbatul care stătea lângă ei s-a dus repede să vadă ce face bătrânul că l-a văzut că se bagă în puț și s-a gândit la ce este mai rău că l-a văzut că nu a înțeles să aștepte pompierii. Nu știu ce a fost în capul lui, că a coborât după ei și acolo a rămas”, povestește Niculina o altă vecină.

După ce au sosit pompierii, aceștia au fost nevoiți să coboare cu măști speciale în fântână pentru că toți trei bărbații erau căzuți unul peste altul în graoapa adâncă în care mirosea puternic a vapori de benzină. Deși au fost resuscitați aproape o oră, cele trei victime nu au mai putu fi salvate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Din primele cercetări, cei trei s-au intoxicat cu vapori de benzină de la pompa defectă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net