Dumitru Sechelariu a fost operat marţi dimineaţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar intervenţia a durat câteva ore. Informaţia a fost confirmată de avocata familiei fostului primar al Bacăului, Nicuţa Manea Câţu.


Surse apropiate familiei Sechelariu au declarat pentru Adevărul că Sechelariu s-a trezit după operaţie, însă i s-a făcut rău şi a fost nevoie ca medicii să îl resusciteze. Se pare că acesta a stat câteva ore în comă.

Totodată, doctorii refuză să facă public diagnosticul omului de afaceri băcăuan.

Aceleaşi surse mai afirmă că Sechelariu suferă de grave probleme pulmonare, iar cei care îl tratează sunt sceptici cu privire la o evoluţie favorabilă a stării sale de sănătate.

Transferul la o clinică din Viena a fost refuzat de medicii austrieci după ce aceştia au evaluat analizele medicale ale fostului primar. Sechelariu este cunoscut de apropiaţi ca fiind un mare fumător, ajungând zilnic să consume până la cinci pachete de ţigări.

Dumitru Sechelariu a fost internat joi, 31 ianuarie, la Iaşi şi apoi transferat, cu un elicoper, la Spitalul Floreasca din Capitală.

 
 
Loading...