E puhoi de turiști la mare! CFR Călători a suplimentat de astăzi trenurile care merg spre Litoral

Ultima actualizare:

    Trenurile spre litoral circulă la capacitate maximă, cu 1.100-1.400 de călători
Trenurile spre litoral circulă la capacitate maximă, cu 1.100-1.400 de călători

În această perioadă din an, toate drumurile duc la mare. Sunt nu mai puțin de 300.000 de români pe litoralul românesc. Ca să scape de aglomerația de pe Autostrada Soarelui, mulți aleg să plece cu trenul, astfel că CFR Călători a anunțat că a suplimentat trenurile începând de astăzi, 16 august.

”Având în vedere afluxul de călători care se înregistrează în continuare către litoralul Mării Negre, CFRCălători a luat măsura ca trenurile cu plecare în dimineața zilei de 16 august 2021, să fie suplimentate cuvagoane pentru a răspunde cerințelor de trafic”, au anunțat reprezentanții CFR Călători.

Astfel, trenurile RE 8005, IR 1922, IR 1983, IR 1994 din București Nord spre litoral  sunt compuse la capacitatate maximă admisă din punct de vedere tehnic, ceea ce înseamnă 1.100-1.400 locuri la fiecare tren.

De asemenea, au fost suplimentate și celelalte trenuri din marile orașe care circulă spre litoral. De exemplu, dinspre Moldova, la trenurile care asigură legătura directă, sunt disponibile aproximativ 2.500 locuri.

CFR Călători: ”Folosiți toate trenurile puse la dispoziție și cumpărați din timp bilet”

”Pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute generate de epuizarea locurilor la trenuri, le recomandăm pasagerilor să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație și să-şi cumpere legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție online de pe www.cfrcalatori.ro; din aplicaţia mobilă CFR Călători mersul trenurilor și bilete online; de la automatele de vânzare bilete din gări; dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gările CFR și distribuitori autorizați (agențiide turism)”, au mai transmis autoritățile.

Din cauza temperaturilor ridicate, aerul condiționat din trenuri nu face față

Acestea spun că CFR Călători face eforturi susținute pentru menținerea în circulație a tuturor trenurilor dotate cu instalații de climatizare.

Dar că, din cauza temperaturilor mari, care ajung la peste 50 de grade la nivelul şinei și a cutiei vagonului, aerul condiționat ese posibil să nu facă față.

În caz de nevoie, în unele trenuri și în gări personalul feroviar este pregătit să le ofere apă călătorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net