El este presupusul criminal în serie din Caracal, care ar fi ucis patru fete! Polițiștii au găsit bucăți de trahee în frigiderul lui

Ultima actualizare:

    Criminalul din Caracal are 65 de ani și este fost mecanicFoto: observator.tv
Criminalul din Caracal are 65 de ani și este fost mecanicFoto: observator.tv

Cazul criminalului în serie din Caracal a șocat o țară întreagă! Suspectul este un fost mecanic de 65 de ani, care locuiește singur.B arbatul este căsătorit şi are patru copii. Familia este plecată la muncă în Italia.

Update: Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a reacționat la cazul posibilului criminal în serie din Caracal: „Un caz cutremurător care sper să fie elucidat cât mai repede. Este prematur să mă pronunț acum cu privire la felul cum a fost gestionat apelul la 112 sau cum s-a făcut localizarea telefonului, dar evident toate aceste lucruri trebuie clarificate. Dacă într-adevăr se dovedește că au fost întârzieri în modalitatea de intervenție, cine este vinovat trebuie să plătească, indiferent că este de la Poliție sau de la STS.Am solicitat comenzii Poliției Române să aloce toate resursele în acest caz pentru elucidarea cu celeritate a tuturor aspectelor. Deja, conducerea Poliției Române a trimis specialiști de la Institutul National de Criminalistică și de la Secția de Investigații Criminale la Caracal pentru a acorda sprijin polițiștilor de acolo. Solicit Poliției Române să comunice permanent pe această situație”.

Update: Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul le-ar fi tranşat pe adolescente în pridvorul casei, după care le-ar fi descompus resturile umane cu acid scos din bateriile unor mașini, conform adevarul.ro. Resturile au fost îngropate pe teritoriul celor 1.500 de metri pătrați ai proprietății. Ulterior, bărbatul a turnat beton peste gropi. Anchetatorii susțin că întreaga curte este săpată, iar oamenii legii au găsit sub casa suspectului un buncăr, pe care el l-ar fi săpat special pentru a-și ascunde ustensilele cu care și-a tranșat victimele. 

Bărbatul ar fi omorât mai multe fete

Numele bărbatului care ar fi ucis cu bestialitate mai multe adolescente este Gheorghe Dincă. Două fete au fost date dispărute în utlimele trei luni, ambele în condiții similare. Ultima, Alexandra Măceșanu (15 ani), a dispărut miercuri (24 iulie), după ce s-ar fi urcat în mașina bărbatului. Ea a sunat la 112 joi (25 iulie), anunțând că a fost răpită, însă nu a fost salvată. Vineri dimineață (25 iulie), oamenii legii au descins la domiciliul suspectului. Polițiștii au găsit în casa și în curtea bărbatului oase calcinate, haine și alte lucruri persoanele ale victimelor.

Surse din anchetă susțin că rămășițele provin de la patru victime, deși la începutul anchetei s-a crezut că ar fi vorba de doar de două fete. 

În afară de Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza (19 ani), bărbatul ar mai fi ucis alte două fete adolescente. Poliția nu a spus încă nimic oficial despre identitatea victimelor. Criminalul în serie din Caracal le-ar fi ucis cu bestialitate pe fete. El le-a ciopârțit cadavrele și le-a ars în butoaie, în curtea lui. Polițiștii au găsit oase și într-o fântână. Polițiștii au făsit și bucăți de trahee umană în frigiderul criminalului, relatează observator.tv.

Alexandra a sunat la 112 cu o zi înainte de prinderea criminalului

Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani care a dispărut după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie, a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii unde se află, indicând clar casa suspectului. Cu toate acestea, polițiștii nu au intrat pentru că nu aveau mandat.

Au găsit hainele în casă la el. Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri“, spune sursa, care dă de asemenea o informaţie de o gravitate extremă: fata ar fi sunat aseară la 112 şi ar fi spus unde se află. (...) Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum sa-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie”, au declarat surse din anchetă, citate de adevarul.ro

„A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Citește și

Cele două adolescente dispărute în Caracal, ucise și arse în butoaie, de șoferul care le-a luat la ocazie!

Fata răpită la ocazie a sunat la 112, dar polițiștii n-au intrat în casa suspectului: „S-au plimbat prin fața curții”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net