Ele împart scena, soţii ţepari împart celula! Cântăreţele Cristina Spătar şi Cristina Rus vor merge împreună să-şi viziteze soţii aflaţi în arest

Ultima actualizare:

    Cântăreţele Cristina Spătar şi Cristina Rus vor merge împreună să-şi viziteze soţii aflaţi în arest
Cântăreţele Cristina Spătar şi Cristina Rus vor merge împreună să-şi viziteze soţii aflaţi în arest

Împreună şi la bine şi la greu! Aşa par că şi-au jurat Cristina Rus şi Cristina Spătar. Dacă până nu demult familiile lor petreceau împreună, acum cele două cântăreţe plâng una pe umărul celeilate: soţii lor împart acelaşi arest!

În luna septembrie, Cristina Rus (33 de ani) şi Cristina Spătar (42 de ani) radiau de fericire la petrecerea dată de ziua de naştere a lui Alin Ionescu. Ambele aveau o familie fericită, cu câte doi copii doriţi, câte un soţ iubitor şi bogat, care le putea satisface orice capriciu. Prietene bune, cele două nu se gândeau atunci că vieţile lor de basm se vor transforma peste noapte în cel mai negru coşmar. Prima care a fost lovită de necaz a fost Cristina Spătar. Pe 1 octombrie, Alin Ionescu a fost trimis în puşcărie. Bărbatul, patronul uneia dintre cele mai mari firme de pază din România, Shelter Security, este suspectat de o evaziune uriaşă, de 10 milioane de euro. De atunci, Cristina Spătar încearcă să se descurce singură pentru a-şi creşte ce doi copii, mai ales că procurorii au declanşat procedurile pentru sechestru asigurator împotriva averii soţului său, inclusiv a domeniului de la Crevedia.

Ea s-a pus serios pe cântat şi îşi doreşte să obţină cât mai multe concerte. „Mă concentrez pe familie şi pe profesia mea. De Crăciun voi fi acasă, iar de Revelion s-ar putea să cânt la Poiana Braşov. În repertoriul meu se regăsesc şi melodii de muzică populară pentru că îmi este foarte drag acest gen de muzică. De la anul, vreau să revin mult mai în forţă”, a declarat, marţi, pentru Click! Cristina Spătar. Asta la câteva ore după ce prietena ei, Cristina Rus s-a trezit în aceeaşi situaţie disperată. Soţul ei a fost reţinut, ieri dimineaţă, după o noapte de audieri la DIICOT. Milionarul Dragoş Bîlteanu se numără printre cele 25 de persoane suspectate că ar fi delapidat, cu 13 milioane de euro, patrimoniul SIF Banat Crişana, al cărui preşedinte este, şi SIF Muntenia. Infracţiunile de care este acuzată gruparea sunt manipularea pieţei de capital, delapidare şi spălare de bani. Dragoş Bîlteanu  a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei, acolo unde se află de ceva vreme şi prietenul său Alin Ionescu. Câteva ore mai târziu, Bîlteanu a fost escortat la Curtea de Apel Bucureşti, unde va afla dacă îşi va petrece sărbătorile alături de familia sa.

Aşa arată o cameră din arestul Poliţiei Capitalei
Aşa arată o cameră din arestul Poliţiei Capitalei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net