Victor Ponta a participat sâmbătă seara la finala Eurovision de la Copenhaga, pentru a susţine reprezentanţii României, pe Paula Seling şi pe Ovi.


Cei doi s-au clasat însă sub aşteptări, pe locul 12, iar Elena Udrea a profitat de rezultat pentru a-l ataca pe premier. Politicianul a subliniat că oriunde se duce Ponta, duce cu el şi şanse mari de nereuşită şi că e o piză rea. Mai mult, Udrea i-a cerut lui Ponta să facă publice costurile deplasări, dar şi să nu meargă la meciul Simonei Halep de la Madrid.

"Victor Ponta este o piază rea pentru România. De fiecare dată când participă la un eveniment în care ţara este reprezentată, ghinionul se ţine scai de ai noştri. Aşa se face că, în martie, echipa de rugby a pierdut la Tbilisi Cupa Europeană a Naţiunilor în faţa Georgiei după un meci la care a participat Premierul, iar finala Eurovision din Danemarca de aseară nu a făcut nici ea excepţie. Cu Victor Ponta în gradena susţinătorilor în ziua în care un vicepremier rus ameninţa că va survola România cu un bombardier, Paula Seling şi Ovi s-au clasat abia pe locul 12, deşi erau favoriţi.
Îi cer public Primului ministru să ne spună costurile de deplasare la Copenhaga şi cine a plătit pentru a înţelege românii câţi bani se duc pentru ca Victor Ponta, în goana sa nebună după imagine, să fie piază rea pentru toţi reprezentanţii noştri. Sper că nu merge astăzi la Madrid să îi poarte ghinion Simonei Halep!", a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

 
 
Loading...