Elena Udrea, cercetată la DNA: «Știam că se va întâmpla»

Ultima actualizare:

    Elena Udrea se plânge că nu are atâția bani pentru a-și cumpăra libertateafoto: Arhiva Personală
Elena Udrea se plânge că nu are atâția bani pentru a-și cumpăra libertateafoto: Arhiva Personală

Procurorii DNA au dispus, din nou, cercetarea Elenei Udrea sub acuzația de luare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu și fals în declarații de avere. Fostul ministru al dezvoltării și truismului a aflat, marți (20 octombrie) că este posibil să ajungă, pentru a treia oară, în arest.

Cu toate acestea, se pare că Elena Udrea se aștepta la această răsturnare de situație după ce a fost eliberată. Aceasta susține că vorba despre dorința unuia dintre procurori de a o vedea în arestul poliției, dar că, totuși, era pregătită pentru această „mișcare” din partea DNA.

„Eu eram pregătită. Nu știam când, dar știam că se va întâmpla (...). Am făcut o plângere la CSM. Am aflat din surse că doamna procuror Moraru are misiuni de la Kovesi să mă aresteze. Sunt chemați oameni pe bandă rulantă la DNA pentru a face denunțuri la adresa mea”, a declarat Elena Udrea, potrivit romaniatv.net.

Mai mult, aceasta nu se teme de ceea ce urmează și crede că România va depăși aceste momente: „Nu cred că România va rămâne blocată în această nebunie care se întâmplă acum (...). Se ascund jocuri de preluare de putere extrem de perfide (...). Cine crede că aceste abuzuri vor rămâne nepedepsite se înșală. Probabil că eu o să-mi duc crucea, dar cei care fac aceste abuzuri vor plăti”.

Acuzată că i-ar fi cerut bani lui Bogdan Buzoianu, aceasta a negat vehement această ipoteză, împreună cu cea conform căreia ar deține publicația Evenimentul Zilei. „Nu am deținut niciodată și nu dețin Evenimentul Zilei. Aș vrea, dar nu sunt proprietara (...). Din 7.000 de dosare câte sunt la DNA, DNA-ul se ocupă doar de Elena Udrea. E al treilea mare dosar împotriva mea. Este cusut cu ață albă ce se întâmplă”, a mai explicat Elena Udrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net