Evaziune cu carne de 1,5 milioane de euro. Percheziţii în magazine din Capitală

Ultima actualizare:

    Cinci persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii făcute la magazine şi carmangerii din Capitală
Cinci persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii făcute la magazine şi carmangerii din Capitală

Cinci persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii făcute la magazine şi carmangerii din Capitală, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune prin vânzarea la negru a unor cantităţi de carne care trebuiau să ajungă la hipermarketuri. Prejudiciul este de 1,5 milioane euro.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 6 au făcut, marţi seară, şapte percheziţii şi au pus în aplicare 15 mandate de aducere, într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt vizaţi şoferi ai unei firme de transport şi angajaţi ai unei reţele de hipermarketuri din Capitală.

Cele 15 persoane au fost audiate de anchetatori în noaptea de marţi spre miercuri, cinci dintre acestea fiind reţinute, iar în cazul altor patru fiind luată măsura controlului judiciar, au declarat pentru Mediafax oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii unei firme de transport, care ducea carne la o reţea de supermarketuri, ar fi făcut o înţelegere cu angajaţii magazinelor şi le-ar fi predat la livrare doar 75 la sută din marfă. Restul de 25 la sută din cantitatea de carne care trebuia livrată rămânea în maşinile de transport şi era vândută la un preţ mai bun altor clienţi.

În acest fel, reţeaua de hipermarketuri ar fi fost prejudiciată cu peste un milion de euro, iar bugetul de stat cu 400.000 de euro, ca urmare a evaziunii fiscale produse prin vânzarea cărnii la negru.

Totul a fost descoperit după ce patronul firmei de distribuţie a cărnii s-a plâns la Poliţie că are suspiciuni legate de comiterea unei infracţiuni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net