Întâlnire de taină la ceas de seară! Ludovic Orban și Nicușor Dan au ieșit luni seară la terasă. De pe masa politicienilor nu au lipsit mititeii, cartofii prăjiți și berea la pahar din plastic. Cu bucate tradiționate în față, aceștia au vorbit despre proiectele pentru București.


Și politicienii sunt oameni! Chiar unii normali. Deși discută probleme de țară, unii dintre ei preferă să o facă în văzul lumii, în mijlocul tuturor.

Așa au procedat luni seară, 7 septembrie, premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei.

ludovic-orban-nicusor-dan-adrian-moraru-antonel-tanase-la-terasa.jpg

Ludovic Orban, Nicușor Dan, Antonel Tănase și Adrian Moraru au discutat la terasă până după miezul nopții
Ludovic Orban, Nicușor Dan, Antonel Tănase și Adrian Moraru au discutat la terasă până după miezul nopții

La ora 22.00, aceștia, acompaniați de Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului, și de Adrian Moraru, candidatul alianței PNL-USR-Plus la sectorul 3, au fost surprinși în timp ce au luau masa la o terasă din Parcul IOR.

Întâlnire de taină la ceas de seară cu mici și bere. Ludovic Orban și Nicușor Dan au ieșit la terasă

În imagini se vede că au comandat mici cu cartofi prăjiți și bere. Singurul care nu a pus gura pe carne a fost primul ministru, care este lacto-vegetarian de 20 de ani.

nicusor-dan-mici-cu-cartofi-prajiti.jpg

Nicușor Dan și-a comandat mici cu cartofi prăjiți și a mâncat cu tacâmuri de unică folosință
Nicușor Dan și-a comandat mici cu cartofi prăjiți și a mâncat cu tacâmuri de unică folosință

În schimb, s-a bucurat de o porție de cartofi prăjiți cu brânză rasă și a băut bere din pahar de plastic. Și tacâmurile cu care au mâncat au fost de unică folosință. Probabil că au ales așa de teama infectării cu coronavirus.

Ieșirea la terasă a durat aproximativ trei ore, iar sursele noastre spun că aceștia au vorbit despre alegerile din București.

La cina cea de taină au vorbit despre alegerile din Capitală

”Au discutat despre mersul campaniei, despre proiectele lui Nicușor pentru bucureșteni. Orban mereu îi dă sfaturi pe toate domeniile. Chiar este un premier extrem de implicat”, ne-au dezvăluit sursele noastre.

Ieșirea la cina cea taină a avut loc după ce aceștia au participat în zonă la evenimentul de lansare al lui Adrian Moraru pentru candidatura la Primăria sectorului 3, din partea PNL și USR-Plus. Ludovic Orban, a afirmat că este vital pentru sectorul 3 ca Robert Negoiţă să nu mai fie primar, susţinând că s-a făcut câte ceva în mandatul acestuia, însă cu preţul unor datorii mari, de peste 400 milioane lei.

Bani care s-au dus pe supraetajări de borduri sau pentru sute mii de tone de pământ cărate aiurea.

ludovic-orban-si-nicusor-dan-la-terasa.jpg

Politicienii au fost serioși pe tot parcursul întâlnirii
Politicienii au fost serioși pe tot parcursul întâlnirii

Totodată, șeful Guvernului a afirmat faptul că în ultimele sondaje Nicuşor Dan are cu minimum 4% mai mult decât Gabriela Firea în preferinţele cetăţenilor, iar Adrian Moraru a înregistrat un salt de 25% faţă de debutul campaniei.

Românii sunt așteptați la urne pe 27 septembrie ca să-și aleagă primarul, consilierii, dar și președintele de consiliu județean, pentru viitorii patru ani.  

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cine-este-nicusor-dan-candidatul-sustinut-de-pnl-la-primaria-capitalei

https://www.click.ro/news/national/uite-cum-arata-mihaela-dragostea-lui-ludovic-orban

 

 

 

 

 

 
 
Loading...