A făcut infarct la volan, dar şi-a salvat călătorii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La un pas de tragedie! Aşa s-au aflat călătorii unui autobuz din Capitală, sâmbătă, când şoferului i s-a făcut rău şi a scăpat maşina de sub control. Cu ultimele forţe, bărbatul a reuşit să oprească mijocul de transport şi să-şi salveze pasagerii.

Şi nu numai călătorii din 311 au fost în primejdie, ci şi bucureştenii din zonă, având în vedere că autobuzul a pătruns pe trotuar. Totul s-a petrecut în cartierul Titan, pe Bd. Nicolae Grigorescu, aproape de intersecţia cu strada Liviu Rebreanu. Autovehiculul circula pe banda trei. Când a simţit că i se face rău, din instinct, şoferul a tras de volan dreapta. A tăiat brusc celelalte benzi, a trecut razant pe lângă un stâlp din beton, acroşându-l cu oglinda, a pus la pământ un panou şi s-a oprit într-o parcare.

A lovit două maşini şi a rănit o femeie care se afla între acestea, apoi a mai târât un autoturism câţiva metri. Cât pe ce să ia pe sus şi o florărie, aflată la câţiva metri de locul unde s-a oprit. La rândul lor, mai mulţi pietoni au început să ţipe şi au fugit speriaţi, să nu fie striviţi, iar un pasager a şi leşinat, de frică. Se pare că şoferul a suferit un preinfarct. El a fost internat la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu".

Pe lângă ancheta deschisă de poliţişti, inspectorii de muncă vor verifica dacă cei din conducerea RATB au respectat normele de protecţie a muncii. Femeia rănită a rămas şi ea internată în spital, având probleme la coloană.

simeon stalpnicul png

O maşină i-a tăiat calea autobuzului şi a dispărut

La doar câteva ore, un alt autobuz a fost implicat într-un accident în Capitală. Mai mulţi călători aflaţi într-un autovehicul al liniei 116 s-au speriat îngrozitor în momentul în care mijlocul de transport în comun a frânat brusc.

Unul dintre pasageri a fost rănit uşor. Şoferul autobuzului a încercat să evite un autoturism care i-a tăiat calea. Cel din urmă a dispărut imediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net