Trupul neînsufleţit al pilotului Matthias Grabowski, decedat în accidentul de avion din Munţii Şureanu, va fi preluat de o firmă de transport, pentru a fi dus în Germania, au anunţat reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara.


Familia pilotului decedat în accidentul aviatic din Munţii Şureanu nu se va mai deplasa în România. Soţia bărbatului a fost înştiinţată prin intermediul Ambasadei României în Germania despre faptul că trupul lui Matthias Grabowski se află de mai multe zile la morga din Deva. Cel mai probabil, trupul pilotului german va fi transportat în ţara sa natală de către o firmă privată.

Ar putea fi înhumat la Geoagiu

Dacă demersurile făcute pentru transportarea cadavrului în Germania eşuează, există posibilitatea ca fostul om de afaceri să fie înmormântat în Geoagiu, unde a trăit în ultimii ani, alături de o concubină a sa.

Până în prezent, anchetatorii nu s-au putut edifica dacă germanul s-a sinucis ori a comis o eroare de pilotaj, care i-a fost fatală. „Ancheta în cazul prăbuşirii avionului este în desfăşurare. Biletul de adio lăsat de pilot a fost tradus, dar nu s-au tras concluziile", a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA POZE DE LA ACCIDENT


 
 
Loading...