Fanii de la concertul Carla’s Dreams: «Nu se putea respira deloc, nu se putea ieși»

Ultima actualizare:

    Spectacolul a fost organizat  în interiorul mall-ului, la etaj
Spectacolul a fost organizat în interiorul mall-ului, la etaj

Spectatorii concertului Carla’s Dreams desfășurat vineri (20 mai) într-un mall din Piatra Neamț susțin că în clădire era o căldură infernală. Un angajat al complexului comercial susține chiar că oamenii nu puteau ieși din incintă.

Aproximativ 3.000 de oameni s-au înghesuit în mall să vadă spectacolul organizat de trupa Carla’s Dreams. „Abia se putea respira. O grămadă de oameni. Când am vrut să ies mi-a luat aproape 10 minute. Era o grămadă de oameni. Peste 2.000. Nu se putea respira deloc. Era o căldură imensă”, a declarat unul dintre cei prezenți pentru Digi 24, potrivit hotnews.ro.

Un angajat al mall-ului a explicat că ieșirile erau blocate. „Nu s-a putut vedea nimic. Nu se mai putea ieși din nicio parte. Era blocat tot. Era prea multă lume. Dacă aici e spațiu de 300 de oameni și au fost 3.000. Vă dați seama. Au fost pra mulți. Aseară dacă veneați... Dar nu puteați intra. Erau până la scări. Nu puteați să ajungeți”, a declarat el.

Membrii trupei Carla’s Dreams s-au văzut nevoiți să pună capăt concertului mai devreme decât era planificat, deoarece mai mulți oameni au necesitat îngrijiri medicale. Aceștia au depus plângere la poliție împotriva organizatorilor, și și-au asumat răspunderea de a oferi asistență juridică gratuită celor prezenți la eveniment. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net