O tânără de 18 ani, dispărută în urmă cu patru zile în Baia Mare, a fost găsită moartă. Iubitul ei a fost prins și reținut de poliție la vama Petea, în timp ce încerca să iasă din țară.


Carmen Andreea Tătăran, originară din comuna Pomi, Satu Mare, a fost dată dispărută de la domiciliul ei din Baia Mare, în urmă cu patru zile. Tânăra era elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”. Familia a fost cea care a anunțat dispariție fetei.

 „Fetița mea a dispărut de joi, undeva de după amiază către seară. Știu asta pentru că am vorbit cu ea la telefon după ce s-a întors de la liceu. Ultima dată a fost văzută în zona străzii Vlad Țepeș, acolo locuiește” – a relatat mama lui Carmen, potrivit presasm.ro. Fata a fost găsită moartă, luni (9 martie), pe raza locaității Dorolț, județul Satu Mare. Conform sursei citate, garsoniera în care locuia eleva de clasa a XII-a a prezentat urme că cineva ar fi intrat prin efracție. Există mai multe ipoteze, care în prezent sunt cercetate de anchetatori.

„În data de 9 martie a fost deschis dosar penal de cercetare pentru infracțiunea de omor fata de o persoana de 21 de ani. În cauză probe rezonabile că omorul s-au petrecut în data de 5 martie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. 

Iubitul fetei, reținut noaptea trecută

Iubitul fetei, un bărbat de 21 de ani, a fost prins în Vama Petea, duminică seară (8 martie). Tânărul a fost reținut de polițiști, în timp ce încerca să iasă din țară. El este suspect în acest caz. Momentan nu se cunosc condițiile în care a murit fata de 18 ani. 

Loading...