Fată de 18 ani din Baia Mare, găsită moartă! Iubitul tinerei a fost prins când încerca să iasă din țară

Ultima actualizare:

    Andreea Carmen Tătăran a dispărut în urmă cu patru zileFoto: observator.tv
Andreea Carmen Tătăran a dispărut în urmă cu patru zileFoto: observator.tv

O tânără de 18 ani, dispărută în urmă cu patru zile în Baia Mare, a fost găsită moartă. Iubitul ei a fost prins și reținut de poliție la vama Petea, în timp ce încerca să iasă din țară.

Carmen Andreea Tătăran, originară din comuna Pomi, Satu Mare, a fost dată dispărută de la domiciliul ei din Baia Mare, în urmă cu patru zile. Tânăra era elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”. Familia a fost cea care a anunțat dispariție fetei.

 „Fetița mea a dispărut de joi, undeva de după amiază către seară. Știu asta pentru că am vorbit cu ea la telefon după ce s-a întors de la liceu. Ultima dată a fost văzută în zona străzii Vlad Țepeș, acolo locuiește” – a relatat mama lui Carmen, potrivit presasm.ro. Fata a fost găsită moartă, luni (9 martie), pe raza locaității Dorolț, județul Satu Mare. Conform sursei citate, garsoniera în care locuia eleva de clasa a XII-a a prezentat urme că cineva ar fi intrat prin efracție. Există mai multe ipoteze, care în prezent sunt cercetate de anchetatori.

„În data de 9 martie a fost deschis dosar penal de cercetare pentru infracțiunea de omor fata de o persoana de 21 de ani. În cauză probe rezonabile că omorul s-au petrecut în data de 5 martie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. 

Iubitul fetei, reținut noaptea trecută

Iubitul fetei, un bărbat de 21 de ani, a fost prins în Vama Petea, duminică seară (8 martie). Tânărul a fost reținut de polițiști, în timp ce încerca să iasă din țară. El este suspect în acest caz. Momentan nu se cunosc condițiile în care a murit fata de 18 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net