Eleva care a fost violată de şapte indivizi din Vaslui a intrat în direct la emisiunea "La Măruţă" pentru a vorbi despre drama pe care o trăieşte. Cu ochii în lacrimi, Raluca a mărturisit că îi este teamă de bărbaţii care au agresat-o.


Raluca a mărturisit reporterilor "La Măruţă" că a ajuns la concluzia că tot ceea ce i s-a întâmplat a fost o răzbunare. Tânăra l-a refuzat pe unul dintre băieţi, care şi-ar fi dorit mai mult decât o relaţie de prietenie, şi astfel a ajuns victima celor şapte.  

"Îmi este greu. Îmi este foarte frică să ies pe stradă. Nu am mai ieşit decât la şcoală. Nu am vrut să ies în evidenţă. Toti spuneau ca eu sunt de vina, ca nu sunt ei. Am fost la psiholog, dar aş vrea să mai merg.

eleva.jpg

raluca eleva violata in direct la tv
Raluca crede ca a fost victima violatorilor dintr-o răzbunare
foto: captură Pro Tv

Am început să mă simt mai bine dupa cele câteva şedinţe făcute. Mi-e teamă că ar putea să scape. Mi-era foarte frică de ei când i-am revăzut, mi-era teamă ca nu cumva să mă jignească iar", a povestit Raluca în direct "La Măruţă". 

La 14 august, la ora 10:00, când va avea loc noul termen de judecată, mai mulţi oameni şi-au anunţat deja prezenţa, printre care şi Cătălin Morosanu. Până în acest moment peste 200.000 de oameni au semnat o petiţie prin care cer arestarea a şapte tineri din Vaslui, acuzaţi că au violat până la leşin o fata de 18 ani. Indivizii au fost lăsaţi în libertate de judecători pe durata cercetărilor. Totul s-a întâmplat anul trecut în noimebrie. Trei dintre ei şi-au recunoscut fapta.

 
 
Loading...