Femeie din Alba, împuşcată mortal după ce a fost confundată cu o vulpe

Ultima actualizare:

    Vânătorul a confundat-o cu o vulpe şi a împuşcat-o pe femeia de 61 de ani
Vânătorul a confundat-o cu o vulpe şi a împuşcat-o pe femeia de 61 de ani

O femeie în vârstă de 61 de ani din judeţul Alba a fost împuşcată mortal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un bărbat care le-a spus ulterior poliţiştilor că se afla la vânătoare şi a tras din greşeală asupra victimei după ce a confundat-o cu o vulpe.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că o femeie de 61 de ani din comuna Gârda de Sus din Munţii Apuseni a fost împuşcată mortal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un bărbat în vârstă de 28 de ani.

Prodan a precizat că tânărul a fost cel care a sesizat Poliţia în acest caz şi, ulterior, le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce se afla în zona "După Munţişor", a confundat-o pe femeie cu o vulpe şi a împuşcat-o.

"Tânărul a povestit că în timp ce intenţiona să vâneze o vulpe a împuşcat din greşeală o femeie din aceeaşi comună. Bărbatul este audiat în prezent de poliţişti şi urmează să fie cercetat de procurorii Parchetului Judecătoriei Câmpeni", a mai spus Prodan.

Potrivit sursei citate, bărbatul este tot din Gârda de Sus şi lucrează ca paznic de vânătoare, el deţinând legal arma cu care a împuşcat-o mortal pe femeie, însă neavând autorizaţie pentru a vâna în zonă.

El este cercetat pentru ucidere din culpă şi braconaj.

Luminiţa Prodan a mai spus că femeia se afla cu soţul său în zona respectivă pentru a păzi un teren agricol de mistreţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net