Fiul milionarului Viorel Micula a fost filmat în timp ce făcea drifturi și curse mașini cu peste 220 de kilometri pe oră, pe centura din Oradea, dar și când făcea trageri cu o pușcă de airsoft AK-47. În filmări apar mai mulți tineri, printre care și milionarul sătmărean Ovidiu Pop, patronul unei companii de jocur IT din România și Victor Halacu, alias Gaju Kyd, un vlogger cunoscut și proprietar al unui atelier de tunning.


Victor Micula a participat la o cursă nebună pe străzile din Oradea, iar cel care a filmat a fost Halacu. Imaginile au fost postate pe contul acestuia de Instagram.

Tinerii vor să facă un film numit „Mafioții din Oradea”

 

„Nu va fi un vlog, va fi un film”, a precizat tânărul. Înregistrare începe în parcarea unui complex comercial și se continuă în oraș. Victor Micula a gonit la volanul unui Ferrari cu 220 de kilometri pe oră. Tinerii s-au întrecut pe șoseaua de centură din Oradea. Între două întreceri, aceștia au gonit pe pe pietonala proaspăt amenajată din centru orașului, dar și la o hală părăsită de la marginea orașului, unde au tras cu o armă AK-47, adusă tot de Victor, scrie adevarul.ro.
„Este real. Şi vreau să vă zic că am asurzit”, a spus Micula în înregistre. Acesta a menționat că în înregistrare sunt doar scene brute dintr-un film pe care urmează să-l posteze și care se va numi „GTA Real Life- Mafioții din Oradea”. Halacu spune, totuși, că a au folosit „gloanțe oarbe” pentru aceste filmări.

Înregistrarea, postată duminică seara pe contul „Gaju Kyd”, a fost  ştearsă, dar nu înainte ca poliţiştii orădeni să înceapă o anchetă în caz.  „În urma apariţiei filmării în mediul online, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru deţinere ilegală de arme respectiv întrecere ilegală de maşini. După finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecinţă”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, conform sursei citate.


 

 

 

 
 
Loading...