Focar de coronavirus la fabrica de ciocolată Kandia din Capitală! 20 de angajaţi sunt infectaţi

Ultima actualizare:

    Test pentru coronavirus
Test pentru coronavirus

Un număr de 20 de angajaţi de la fabrica de ciocolată Kandia din Bucureşti au fost confirmaţi cu noul coronavirus, informează Mediafax. Angajaţii infectaţi vor intra în carantină, iar secţia unde lucrau va fi închisă.

Fabrica de ciocolată Kandia Bucureşti a decis să testeze toţi angajaţii, după ce miercurea trecută o angajată a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Sănătăţii, 20 de angajaţi au fost diagnosticați cu COVID-19, arată sursa citată. Angajații infectați vor fi carantinați, iar secția în care lucrau a fost închisă. România a ajuns la 23.400 de cazuri de COVID-19, după ce vineri au fost confirmate 320 de noi cazuri.

Focar de COVID-19 și la Brăila

Doi medici cardiologi, cinci asistente și o infirmieră din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, transmite site-ul obiectivbr.ro.

Prefectura Brăila arată într-un comunicat de presă că cele 8 noi cazuri de COVID-19 sunt: doi medici cardiologi, cinci asistenți - patru pe secția Cardiologie și unul pe secția Medicină internă 2 - compartiment Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice - și o infirmieră. Instituția menționează că nu toate aceste cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore.

Prefectura mai transmite că, în noaptea de joi spre vineri, încă un pacient în vârstă de 85 de ani, din Brăila, internat pe secția ATI cu numeroase comorbidități, a decedat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net