Dan Condrea, controversatul patron al Hexi Pharm, a murit duminică, 22 mai, în urma unui accident auto. Totul este încă învăluit în mister, chiar dacă omul de afaceri a fost deja înmormântat. Mai mult, fosta lui soție, de care a divorțat în februarie 2009 face zilele acestea afirmații tot mai șocante, printre care și aceea că bărbatul a fost asasinat.


Mihai Gâdea a invitat-o pe Laura Georgescu, fostă Condrea, la "Sinteza zilei", joi, 26 mai. Femeia nu s-a dat în lături de la nimic, ci a făcut dezvăluiri incendiare: "Viteza cu care Condrea făcea rost de bani de la stat m-a făcut să presupun că era agent SIE. Am suspectat că nu românii sunt în spatele ascensiunii fulminante a lui Condrea, ci alte agenții de afară." 

Mai mult, fosta parteneră de viață a patronului de la Hexi Pharma a spus că i-a oferit informații lui Cătălin Tolontan în ancheta jurnalistului cu privire la dezinfectanții diluați din spitale și că a găsit aceste date în calculatoarele celui care i-a fost soț.

gadea_sotia_lui_condrea.jpg

gadea laura georgescu
Mihai Gâdea a avut-o în platou pe fosta soție a lui Dan Condrea
Foto: captură Antena 3

 

Dan și Laura au fost împreună 15 ani și au divorțat în 2009, dar la acea vreme, bărbatul nu era nici pe departe atât de bogat ca în momentul morții sale. Femeia ar fi aflat din presă detalii cu privire la averea tatălui fetiței ei, ceea ce o ajută acum: "Nu am idee cât de bogat era. Toate informațiile le am din presă, le mulțumesc jurnaliștilor, căci eu nu am făcut partajul și îmi sunt folositoare pentru ca să știu ce fac mai departe."

Fetița celor doi: "De miercuri nu l-am mai văzut pe tati"

”Fata mi-a spus că de miercuri nu mai știa nimic de tatăl ei, iar eu am presupus că era în arest. Ea a întrebat de el, dar nici bona, nici Uliana Ochinciuc nu i-au spus unde este”, a declarat joi seara Laura Georgescu.

Îl acuză pe Vasile Blaga 

Femeia nu s-a oprit cu mărturisirile doar la Dan Alexandru Condrea, ci și la Vasile Blaga, fostul ministru de Interne: "Am fost sechestrată trei luni la Spitalul Obregia. Domnul Blaga a comandat, iar alții au executat. Am fost ținută cu cheia cu cetățeni rromi care mă înjurau și îmi furau lucrurile, nici nu am primit tratamentul pentru pneumonie și am ieșit din spital cu 48 de kilograme."

 
 
Loading...