Fostul iubit al Biancăi a rupt în bătaie un afacerist?

Ultima actualizare:

    Cunoscut pentru violenţele sale, Coco Păun are un nou dosar de agresiuneFoto: adevarul
Cunoscut pentru violenţele sale, Coco Păun are un nou dosar de agresiuneFoto: adevarul

Constantin zis “Coco“ Păun, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, este cercetat de poliţişti pentru că ar fi snopit în bătaie un patron al unei firme de amenajări interioare. Incidentul s-a petrecut în plină stradă.

simeon stalpnicul png

Coco Păun este cercetat de poliţiştii din cadrul IPJ Gorj după ce un afacerist din Târgu Jiu a depus plângere la poliţie. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Grigore Rădăcină este patron al unei firme de construcţii şi a declarat că a fost agresat în plină stradă de Coco Păun. Afaceristul are certificat medico-legal pe care scrie că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale. Acesta susţine că a fost lovit cu bestialitate, după ce, în urmă cu două luni, i-ar fi promis lui Coco Păun că îi va efectua o lucrare în Hunedoara. Agresiunea a avut loc luni după amiază, pe o stradă din Târgu-Jiu. Mai mulţi cetăţeni au văzut incidentul.


    Grigore Rădăcină este patron al unei firme de construcţii
Grigore Rădăcină este patron al unei firme de construcţii

Grigore Rădăcină a spus că a coborât din autoturism să vorbească cu Păun,  însă acesta l-a lovit cu pumnii şi picioarele. ”Am reuşit să fug într-un magazin şi să sun la Poliţie. Am fost la spital, abia mi-am revenit după câteva ore şi cu greu au reuşit să-mi pună mâna luxată la loc. M-a lovit în faţă, în rinichi. Am 30 de zile de îngrijiri medicale de la medicii legişti. M-a lovit cu pumnii şi picioarele peste tot, în rinichi, coloană, până când m-a pus jos. Am mâna bandajată, luxată. Păun a venit apoi şi la spital, dar eram păzit de un poliţist”, a declarat Grigore Rădăcină. „Poliţişti din cadrul Poliţiei Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat de 48 de ani care a spus că a fost agresat de un alt bărbat în vârstă de 44 de ani, pe o stradă din municipiul Târgu Jiu. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Condamnat, apoi reabilitat

Coco Păun a fost liderul unei grupări din Târgu Jiu şi a fost condamnat definitiv în mai multe cauze, atât pentru bătăile sângeroase cu clanul rival, dar şi pentru o serie de infracţiuni economice, acesta fiind administratorul mai multor firme. Coco Păun a fost iubitul Biancăi Drăguşanu. Vedeta a povestit de nenumărate ori ce bătăi încasa de la Coco. Anul trecut, Coco Păun a fost reabilitat de instanţa judecătorească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net