«Fostul soţ mi-a violat ambele fiice!»

Ultima actualizare:

Fiica mai mare a lui Ion Hobeanu a povestit, într-o scrisoare folosită ca probă la dosar, despre traumele suferite. "Deşi nu îmi amintesc cu exactitate cele petrecute, pot spune că am fost abuzată sexual de tatăl meu, în perioada în care aveam 11 - 14 ani.

Mama lucra ca ospătar şi, în timpul în care lipsea de acasă, tatăl meu Ion Hobeanu aducea femei în casă şi mă silea să privesc cum face sex cu ele, spunându-mi că aşa o să învăţ şi eu. Mă folosea ca servitoare a acestor femei, care mă puneau să beau alcool până nu mai ştiam ce mi se întâmplă. După ce mă trezeam, simţeam că am fost violată şi abuzată", a relatat fiica cea mare a hunedorencei, într-o scrisoare.

Din cauza abuzurilor, Cristina a decis să plece cât mai departe de familia ei. De frica tatălui, s-a ascuns prin mănăstriri, apoi a fugit în Italia unde a studiat, iar în prezent este medic cardiolog. „Eu am aflat târziu de abuzurile la care era supusă. Iar când am văzut că s-a purtat la fel şi cu fiica mea cea mică, mi-am spus că nu o să mă las până nu va plăti!", s-a plâns Edith Szacaks, care vrea să-şi vadă fostul soţ după gratii, să plătească pentru că i-a distrus ambele fiice.

În urmă cu două săptămâni, Ion Hobeanu (59 de ani) a fost arestat preventiv după ce fosta lui soţie l-a reclamat pentru abuzuri sexuale asupra fiicei sale, pe care acesta a luat-o cu el în Cipru, în cursul anului 2009. Curtea de Apel Alba Iulia a decis cercetarea bărbatului în stare de libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net