Sală de fitness, poligon pentru tir cu arcul, tiroliană, pistă şi trambulină pentru skateboard, terenuri de volei, badminton, tenis de câmp, baschet, handbal, minifotbal, pistă de golf dar şi alei pentru plimbări cu role şi ciclism vor fi amenajate în fosta bază militară de la Iteşti, dată în administrarea Parohiei „Schimbarea la Faţă“ din Buhuşi.


Parcul de distracţie poartă în acte denumirea de Complex Ecologic Terapia Naturii şi se vrea a fi ”o alternativă verde în faţa aglomeraţiei urbane”. Înaltele feţe bisericeşti afirmă că întregul complex de la Iteşti nu va avea doar o componentă distractivă, ci şi una „de formare a minţii”. Tehnicile MintLab (n.r. laboratorul minţii), adică metode de dezvoltare personală, care se bazează pe mişcare dar şi pe sporturi ale minţii, precum şahul sau golful. Pe lângă toate acestea, preoţii de la sectorul Social Filantropic îşi asumă înfiinţarea unui centru „dedicat amatorilor şi celor pasionaţi de cal şi echitaţie“, unde turiştii se vor iniţia în călărie şi vor putea vizita un muzeu pe teme ecvestre.

Articolul ce conţine mai multe dezvăluiri „Adevărul“ referitoare la stâna secretă a Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului îl puteţi citi aici.

 
 
Loading...

Alte articole