Elena Udrea a ajuns joi la DNA pentru confruntarea cu denunţătorii săi în dosarul “Gala Bute”. Deşi mulţi s-ar fi aşteptat s-o vadă supărată şi răvăşită, blonda de la Cotroceni a uimit pe toată lumea cu noul look.


Cu zâmbetul pe buze, machiată şi cu părul ondulat. Aşa a apărut Elena Udrea în această dimineaţă la sediul DNA. De-a lungul anilor, fostul ministru a apărut doar cu părul drept, astfel că noua schimbare a fost sesizată imediat.

udrea_dna_61065200.jpg

elena udrea dna
Elena Udrea a apărut la DNA cu părul ondulat
Captură România TV

Udrea a fost adusă la DNA pentru a fi confruntată cu patru denunţători. Este vorba de  fosta sa prietenă, Ana Maria Topoliceanu, Ştefan Lungu, fostul său consilier din perioada în care a fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Gheorghe Nastasia şi Adrian Gărdean, potrivit romaniatv.net.

udrea_dna_2_61461500.jpg

elena udrea dna
Poliţiştii s-au uitat lung la Elena Udrea, căreia se pare că i-a priit statul în arest
Captură România TV

Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute"

Elena Udrea se află în arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute", în urma deciziei Înaltei Curţi de Casație și Justiție. Fosta şefă PMP este cercetată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Elena Udrea s-a "aranjat" în arest

Fostul ministru se înţelege de minune cu poliţiştii cu care intră în contact în arest. Sursele Click! au povestit ce se întâmplă cu Elena Udrea după ce a fost încătuşată: ”În prima seară de arest a plâns, iar poliţiştii au lăsat-o să doarmă într-un birou. A dormit cu capul pe masă”.

Şi nici nu a fost greu să o mute. Celulele bărbaţilor se află la subsol, ale femeilor la parter, iar birourile ofiţerilor sunt la primul etaj. Încă dinainte să ajungă în arest, Udrea a beneficiat de un regim preferenţial, în sensul că poliţiştii care au însoţit-o i-au dat jos cătuşele imediat ce au urcat-o în maşină.

Ca să-şi facă viaţa bună, sursele noastre vorbesc despre faptul că Udrea se foloseşte de farmecele sale pentru ca poliţiştii ”să-i mănânce din palmă”. ”Se îmbracă provocator. Cu un trening mulat pe corp, fără sutien, de-i bagă-n boală pe băieţi. Face glume cu ei şi când e chemată la discuţii stă cu fundul pe birou”, spun sursele noastre.

 

 
 
Loading...