Au o căsnicie solidă, chiar dacă el se află în închisoare. Gigi Becali vorbeşte rar despre soţia lui, considerând că nu este un subiect de expusă în public, dar îi poartă un mare respect. Chiar şi de după gratii, omul de afaceri are grijă ca Luminiţei să nu-i lipsească nimic.


Condamnarea la puşcărie a reprezentat o lovitură grea pentru familia latifundiarului. Afacerile au avut de suferit, iar situaţia clanului s-a agravat după ce verii lui, Giovani şi Victor, au avut aceeaşi soartă după decizia instanţei în "Dosarul Transferurilor".

În aceste condiţii, femeile au căpătat putere şi trebuie să se ocupe de treburile familiei. Deşi e afectată, Luminiţa Becali îşi vede de viaţă ca şi mai înainte. Are de crescut trei fete şi nu-şi permite să-şi plângă de milă.

Din închisoare, Gigi Becali îi dă o mână de ajutor. Luminiţa are tot timpul la dispoziţia ei gărzi de corp, care o însoţesc peste tot. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe soţia patronului de la Steaua la un cabinet stomatologic din Bucureşti. Nici vorbă să te poţi apropia de ea fără a-i alerta pe bodyguarzi!

Cu acest prilej, Gigi Becali împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură: oamenii de încredere îi "securizează" soţia şi îl informează tot timpul unde merge şi ce face Luminiţa.

Becali e disperat! Fiica sa a lovit un pieton cu maşina


FOTO EXCLUSIV Fetele lui Becali, aşa cum Gigi nu ar vrea să le vadă niciodată

 
 
Loading...