Fratele lui Mirei Rădoi, operat la Timişoara. Care este starea lui de sănătate

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi e selecţionerul naţionalei Under 21Foto: arhivă personală
Mirel Rădoi e selecţionerul naţionalei Under 21Foto: arhivă personală

Mihai Rădoi, fratele mai mic al selecționerului naționalei de tineret Mirel Rădoi, a fost transferat, marți seara, la Spitalul Județean Timișoara. Medicii l-au operat de urgenţă pentru a-i fixa bazinul, dar sunt rezervaţi în privinţa stării lui de sănătate.

Fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat, marți seara, de la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, la Spitalul Județean Timișoara. Familia a solicitat ca Mihai Rădoi să fie internat pe Secția de Politraumatologie Medicii l-au operat de urgență pentru a-i fixa bazinul, în așa fel încât să nu mai sângereze. „Starea lui era gravă de când a venit, de abia a rezistat transportului. A venit de acasă echipa de medici şi s-a fixat bazinul, motivul principal pentru care a fost transferat aici a fost pentru a se fixa fractura de bazin, să nu mai sângereze. S-a făcut intervenţia, din păcate, starea lui este gravă, este Glasgow 3 (n.r. comă de gradul patru), este intubat, este sedat. Pacientul este internat pe Terapie Intensivă, dar în continuare starea lui este gravă, se poate întâmpla orice”, a explicat directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara, Daniela Radu, pentru Mediafax.

Fratele lui Mirel Rădoi prezintă multiple traumatisme

În cazul în care vor apărea complicații, Mihai Rădoi ar putea fi supus și altor intervenții chirurgicale. „Pacientul avea hematoame, a avut ruptură de ficat, avea mai multe probleme, iar dacă se mai complică, sigur că trebuie reintervenit. Nu putem anticipa complicaţiile, pacientul este bine investigat şi tratat, tot ce se poate se face aici. Dar la conglomeratul de leziuni pe care le are, asocierea de leziuni, nu putem să fim foarte optimişti”, a precizat directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara.

Fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi a ajuns, luni, la spital, după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuiește în Drobeta Turnu Severin. Potrivit apropiaților, bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj. De asemenea, Mihai Rădoi s-ar afla în divorț și avea o relație tensionată cu soția sa. 

Potrivit unor surse, cei doi ar fi discutat despre divorţ la telefon, iar la un moment dat, bărbatul s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuieşte. Un vecin a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net