Gabriela Firea: «Am fost urmărită și când am mers cu copiii la un loc de joacă »

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de InterneFoto: arhivă personală
Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de InterneFoto: arhivă personală

După ce săptămâna trecută, Gabriela Firea spunea că Liviu Dragnea a pus oameni să o spioneze, primarul general al Capitalei a întărit afirmațiile conform cărora este urmărită.

Invitată la DIGI24, Firea a tras un semnal de alarmă referitor la faptul că a fost urmărită chiar și când a mers cu copiii și soțul la un loc de joacă. „Ieri am fost cu mașina cu copiii la un loc de joacă. Ne-a urmărit o mașină. Soțul meu a schimbat direcția, am fost preluați de altă mașină. Suntem supravegheați, dar nu cred că trebuie să-mi pese, nu am nimic de ascuns”, a spus ea.

”Mi s-a părut un răspuns care, de fapt, a creat mai multe întrebări. Răspunsul logic era: «Nu o urmăresc pe pe doamna Firea» sau «Nu am pus ca doamna Firea să fie urmărită». Răspunsul acela: «Nu am cum să o urmăresc pe doamna Firea pentru că nu am serviciu privat şi nici nu conduc vreo instituţie publică care să aibă acest obiect de activitate» nu m-a mulţimit”, a mai adăugat Gabriela Firea legat de răspunsul dat de Liviu Dragnea în legătură cu acest subiect.

Ce spunea Gabriela Firea acum o săptămână

„Am informaţii certe că mă spionează, îmi urmăreşte activitatea, urmăreşte chiar clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile şi care ulterior au fost sunaţi direct de dumnealui sau de către colegi foarte apropiaţi ai dumnealui ca să fie întrebaţi de ce au fost la mine”, a declarat Gabriela Firea, potrivit News.ro, în urmă cu câteva zile, informații pe care liderul PSD le-a respins cu vehemență.

Unii (dintre cei care spionează – n.r.) sunt colegi de partid, alţii sunt oameni care au legătură cu partidul şi cu domnia sa, dar nu sunt membri. Mi s-a părut şocant că, în loc să fiu chemată să discutăm, să analizăm, aşa cum a spus presei, aşa cum a afirmat, s-a gândit că este mai bine să continue toată această stratagemă în care să ocolim adevărul, să ascundem sub preş argumentele şi să ne comportăm exact ca cei pe care, oficial, îi detestă. Cei de care spune că sunt oameni în anumite zone, care luptă inegal, care folosesc informaţii fără ca sursa sau calea de obţinere a acestora să fie democratică, pentru că altfel nu pot să înţeleg cum de a recurs la această metodă de a pune oameni, mă întreb de unde, or fi tot de la doamna Dan, să supravegheze clădirea primăriei, casa mea?”, a mai spus primarul Bucureștiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net