Scandalul provocat de organizarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei a afectat și petrecerea din ultima zi a anului, pe care Primăria Capitalei o pregătise în același loc. Acum, edilii caută un alt loc, iar din cele două locații propuse, Piața Constituției și Piața George Enescu cele mai multe șanse pentru a găzdui marea petrecere le are zona din fața Ateneului Român


Click dezvăluie cum s-a ales praful de surprizele pregătite de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Intențiile au fost dezvăluite de presă pe 28 noiembrie și recunoscute a doua zi de reprezentanții Municipalității.

”Traficul auto prin Piața Victoriei va fi restricționat, mai multe amănunte în acest sens urmând a fi comunicate în perioada premergătoare evenimentului”anunța sec Primăria Capitalei referitor la pregătirile pentru chiolhanul din ultima noapte a anului. Între timp, în urma scandalului iscat, alimentat și de poziția premierului Mihai Tudose, care a considerat greșită ideea unui târg în Piața Victoriei, s-a decis ca manifestarea să fie mutată în Piața George Enescu. Dar totul nu a durat decât 24 de ore, pentru că anunțul decesului Regelui Mihai a anulat de tot manifestarea, deoarece în Palatul Regal de vis-a vis va fi adus sicriul Majestății Sale. Pentru a nu provoca manifestanții care se adună în Piața Victoriei, a fost anulat și Revelionul programat în piață.

Chiar dacă va fi organizat în Piața Constituției (varianta ieftină), sau în Piața George Enescu, așa cum indică cele mai multe surse, petrecerea dintre ani va dura de la ora 19.00 la ora 1.00. La această oră se negociază lista definitivă a invitaților care vor urca pe scenă, dar nu vor lipsi artiștii care au contract cu Primăria Capitalei pentru Târgul de Crăciun din Piața Constituției.   

loading...
Loading...