Numai gândul că iubita îl înşeală îi dădea fiori reci unui bărbat din Giurgiu. Marţi, în urma unei crize de gelozie, a pus mâna pe cuţit şi l-a înfipt de mai multe ori în femie, până când aceasta şi-a dat ultima suflare.


Crima s-a produs marţi, 2 iunie, în localitatea Herăşti, judeţul Giurgiu. O rudă de-a victimei a auzit strigăte disperate din locuinţa în care se aflau cei doi şi a sunat la 112, anunţând că o femeie este agresată. Din nefericire, până ce au ajus oamenii legii, tragedia se produsese.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, bănuia de ceva vreme că cea pe care o iubea îl înşeală. S-a întâlnit cu femeia în vârstă de 28 de ani şi a început să-i reproşeze temerile sale. De aici şi până la un scandal monstru nu a fost decât un pas.

În plină criză de gelozie, individul a pus mâna pe un cuţit şi l-a înfipt în corpul iubitei de mai multe ori şi nu s-a oprit decât atunci când aceasta nu mai respira.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de către poliţişti, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, care se deplasa pe DJ 401, în apropierea localităţii Herăşti”, transmite IPJ Giurgiu, citat de adevarul.ro. Bărbatul a declarat în faţa oamenilor legii că şi-a ucis concubina pe motiv de gelozie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu. „Bărbatul a fost reţinut pentru 24 pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, urmând ca în cursul zilei de miercuri sa fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă”, spun poliţiştii.

 

Citeşte şi:

 

Fată de 18 ani din Baia Mare, găsită moartă! Iubitul tinerei a fost prins când încerca să iasă din țară

 

Și-a strangulat iubita, medic rezident, după ce a crezut că l-a infectat cu coronavirus

 


 

Loading...