Geo Saizescu, înmormântat astăzi la Cernica. Nu a avut loc pe Aleea Artiştilor!

Ultima actualizare:

Regizorul Geo Saizescu, care a murit la începutul acestei săptămâni, la vârsta de 80 de ani, va fi înmormântat joi, la ora 12.00, în Cimitirul de la Mănăstirea Cernica. Familia regizorului a încercat să găsească un loc de veci pe Aleea Artiştilor din Cimintirul Belu, însă UNITER le-a respins cererea pe motiv că nu mai sunt locuri.

Familia regizorului a făcut o cerere către UNITER pentru a obţine un loc de veci pe Aleea Artiştilor din Ciminstirul Belu, acolo unde i-ar fi plăcut artistului să se odihnească. Răspunsul UNITER a fost că nu se mai găşeşte niciun loc acolo, aşadar cererea a fost respinsă, potrivit România TV.

Aşadar, regizorul va fi înmormântat joi, la ora 12.00, în Cimitirul de la Mănăstirea Cernica. La ora 10.00, va avea loc o slujbă religioasă la Teatrul Odeon, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al maestrului, iar la 10.30 cortegiul va pleca spre cimitir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net