Când familia se-ntregeşte, la restaurant se cinsteşte! Este şi cazul fostului ministru de externe Mircea Geoană, care a petrecut circa două ore la un restaurant de lux din cartierul bucureştean Primăverii, alături de soţie, de fiu şi de iubita acestuia.


Relaxat, calm şi zâmbitor. Aşa l-au surprins fotoreporterii Click! pe Mircea Geoană într-o zi mohorâtă şi friguroasă de februarie. Şi cum să nu fie bucuros fostul politician când venea de la o întâlnire de familie atât de plăcută! Împreună cu soţia sa, Mihaela, el a luat prânzul într-un restaurant cochet din nordul Capitalei, împreună cu fiul său, Alex, şi cu iubita acestuia.

5-act-3.jpg

Cele două cupluri au venit separat
Foto: Blitz

 

Cei patru au venit separat, tinerii cu un BMW seria 7, iar părinţii cu un Lexus alb şi impunător. Semn că relaţia sa este una serioasă, fiul lui Geoană a venit la întâlnirea cu părinţii împreună cu iubita, o brunetă  îmbrăcată casual, în blugi, un pulover roz şi haină de blană. Fata părea o obişnuită a familiei, pentru că a zâmbit şi a fost foarte relaxată în tot timpul petrecut la restaurant.

5-act-3-restaurant.jpg

Atmosfera a fost foarte relaxată

 

Mircea şi Mihaela Geoană se bucură la maximum de aceste întâlniri cu copiii, mai ales că multă vreme i-au avut departe de casă: şi Alex, şi sora lui, Ana, au studiat în America. Juniorul Geoană a absolvit “Şcoala de Business Stern”, din cadrul New York University, iar Ana este încă studentă la Facultatea de Medicină a Universităţii Pennsylvania. Anul trecut, Alex Geoană s-a întors în România şi lucrează la o firmă de consultanţă din Bucureşti.

 
 
Loading...