Concertul Bon Jovi a adus în Piaţa Constituţiei, printre cei peste 50 de mii de fani, şi vip-uri autohtone din lumea politică şi artistică. De departe, familia Geoană şi Ana Copos, fără soţ, dar cu fiica, au ieşit în evidenţă prin prezenţa SPP-iştilor care i-au înconjurat.


De foarte mulţi ani Mihaela Geoană şi Ana Copos sunt prietene la cataramă. Iar un concert ca cel susţinut de Bon Jovi nu putea să fie ratat. Aşa că, preşedintele Senatului, Mircea Geoană şi-a luat consoarta la spectacol, iar aceasta a invitat-o pe prietena ei, Ana Copos şi pe fiica acesteia, Alexandra.

Deşi, în mod normal, George Copos ar fi trebuit să îşi însoţească „fetele" la concert, ştiind că e mare înghesuială şi ele trebuie protejate, el nu a venit, lăsând în sarcina lui Geoană să fie protectorul grupului.

Şi pentru că preşedintele Senatului beneficiază de protecţia SPP, nu a ezitat să vină la spectacol înconjurat de bodyguarzi. Gurile rele comentau că relaţia dintre Ana şi George Copos s-a răcit vizibil, asta pentru că acum, patronul Rapidului are, pe lângă familia oficială, şi o familie neoficială.

Lucru care nu este tocmai pe placul Anei Copos şi care ar fi putut să îl împiedice să asiste şi el la concert. Cert este că, şi fără Copos prin preajmă, familia Geoană, Ana şi Alexandra Copos s-au distrat de minune.

4,5 tone de gunoaie după concertul de duminică


Concertul Bon Jovi a mers ca uns cu berea la pahar. Cei peste 50.000 de fani ai trupei au băut din peste 120.000 de pahare de unică folosinţă.

Coşurile de gunoi au fost neîncăpătoare, aşa că Piaţa Constituţiei a rămas plină de deşeuri. Angajaţii de la salubritate au strâns peste 4,5 tone de resturi din material plastic, cea mai mare cantitate colectată după un concert organizat în Capitală.

Toate paharele strânse vor fi reciclate şi transformate în tricouri şi scaune.

Iubita lui Groza, cu geanta plină de bani la concert

De la concertul Bon Jovi nu putea lipsi impresarul Radu Groza. Acesta a atras toate privirile datorită iubitei sale, Roxana Nemeş, care s-a îmbrăcat ca la şedinţa foto pentru Playboy: bluză roz, fără sutien, pantofi roz, cu toc înalt, şi o pereche de jeanşi rupţi în genunchi.

Fotoreporterii Click! au reuşit să o fotografieze în momentul în care şi-a deschis gentuţa şi, surpriză, Roxana parcă tocmai îşi spărsese puşculiţa. Bancnote de toate felurile stăteau de-a valma, în poşetuţa blondei.

Blonda lui Groza n-are frică de hoţi căci a venit cu geanta burduşită de bani

Vezi aici GALERIE FOTO


Citeşte şi:

Copiii lui Mircea Geoană, la şcoală pe banii bunicilor

Mircea Geoană scapă de suspendare

EXCLUSIV! Geoană jr. nu mai încape în maşină!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: