Sătenii din Văleni, localitatea unde o fată de 18 ani a fost violată cu bestialitatea de şapte bărbaţi, sunt din ce în ce mai înverşunaţi în faţa jurnaliştilor care se află acolo pentru a vorbi cu poliţia şi rudele violatorilor.


După ce mai mulţi localnici i-au ameninţat pe jurnalişti şi au spus că le vor sparge maşinile şi îi vor viola pentru a-i linişti, tatăl unuia dintre băieţii acuzaţi de viol a făcut un gest şocat în faţa echipei emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

Petrică Bolboceanu şi-a dat pantalonii şi chiloţii joi, fără pic de jenă, atunci când i-a văzut pe reporteri. El le-a aratăt, preţ de câteva secunde, fundul jurnaliştilor, apoi a plecat mai departe, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. 

tatal_violator_vaslui.jpg

Bărbatul şi-a dat pantalonii jos în faţa reporterilor
Captură Antena 1

Jurnalişti, ameninţaţi cu violul

Mai mulţi oameni din Văleni au ameninţat jurnaliştii aflaţi în sat, majoritatea femei, cu moarte şi violul. 

"Vom aduna tot satul şi vă vom viola ca să vă liniştiţi şi să vedeţi ce înseamnă cu adevărat un viol“, au spus sătenii, conform adevarul.ro.

Reportera Acces Direct a povestit, în cadrul ediţiei de joi, că a fost înjurată, i s-a spus că va pleca cu maşina spartă şi chiar a fost întrebată dacă nu îi este frică să umble singură seara prin sat. Ameninţările au avut loc de faţa cu poliţia, care nu a făcut nimic, a completat jurnalista.

 

 
 
Loading...