S-a întâmplat ca-n filmele poliţiste! Procurorii şi poliţiştii din Slobozia au reuşit să destructureze o grupare specializată în reglări de conturi, plecând de la un banal bon fiscal. În urma investigaţiilor, Mirel Diaconu, Sorin Alexe, zis „Cinoi”, Ionel Enache şi Adrian Marian Simionescu au fost duşi la audieri, fiind acuzaţi de distrugere şi instigare la distrugere, după ce au incendiat două maşini.


Surse judiciare arată că persoana care a comandat distrugerea automobilelor este Mirel Diaconu, un medic stomatolog controversat din Bucureşti, deţinător al unor fonduri de vânătoare în judeţul Ialomiţa. Automobilele îi aparţineau unui fost angajat al doctorului Mirel Diaconu, cu care acesta avusese dispute de ordin financiar.

mirel_diaconu.jpg

Mirel Diaconu, stomatolog
Stomatologul Mirel Diaconu ar fi comandat incendierea maşinilor
Foto: Facebook

În urma cercetării, poliţiştii au descoperit un bonul fiscal, pe care autorii incendiului l-au folosit ca să dea foc maşinilor. Hârtia nu a fost arsă în totalitate, pe ea rămânând inscripţionate date importante. Bonul fusese eliberat în urma achiziţiei unei rovignete, iar bucata de hârtie arsă conţinea numărul de înmatriculare al maşinii pentru care a fost eliberat, autoturismul fiind proprietatea lui Sorin Alexe. Aşa a fost posibilă anchetarea tuturor autorilor. Miercuri, la Tribunalul Ialomiţa, medicul Mirel Diaconu şi Sorin Alexe au fost arestaţi pentru 30 de zile. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro! 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...