Ghiță aruncă bomba în Parlament! Iohannis, demisia din cauza nevestei

Ultima actualizare:

    Sebastian Ghiță a venit ieri la Comisia Juridică din Camera Deputaților cu un maldăr de documente ca să-și demonstreze nevinovăția
Sebastian Ghiță a venit ieri la Comisia Juridică din Camera Deputaților cu un maldăr de documente ca să-și demonstreze nevinovăția

Sebastian Ghiţă a cerut, astăzi, în Plenul Camerei Deputaţilor să respingă cererile DNA de reţinere şi arestare a sa. Acesta a invocat practica "abuzivă" a arestării preventive, precizând că Parlamentul este supus unei presiuni. În plus, a spus că Iohannis își va da demisia din cauza unui dosar al soției.

UPDATE, ora 14.35

DNA nu-l poate reține pe Sebastian Ghiță. 166 de parlamentari au votat împotriva cererii formulată de procurori.

"Mă numesc Sebastian Ghiţă, am 37 de ani şi am doi copii. Am venit în faţa dv. pentru a îmi susţine nevinovăţia şi pentru a vă ruga să respingeţi cererile", și-a început deputatul PSD pledoaria în fața colegilor parlamentari.

El a mai spus că "preşedintele Iohannis a înţeles ce se întâmplă, dar tace", la fel şi fostul şef al statului Traian Băsescu.

Mai mult, Ghiță a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis este în pargul unei demisii din pricina unui dosar care ar viza-o pe soţia acestuia, la fel şi Călin Popescu Tăriceanu, Valeriu Zgonea, liderii partidelor politice şi patronii instituţiilor de presă.

"Mi se sugerează de un an de zile să îl denunţ pe Ponta. De ce vor capul lui Ponta? Pentru că şi-a făcut datoria, (...) pentru că are o notorietate mai mare decât mai marii zilei?", a conchis patronul televizunii România tv, citat de Mdeiafax.

Procurorii DNA au cerut Camerei Deputatilor să încuviințeze reținerea și arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiță, care este acuzat de două fapte de dare de mită, șantaj și conducere de vehicul fără permis.

Mai mult, procurorul de caz a mărturisit că au fost dăți când deputatul a intrat peste el în casă. A sărit gardul beat și l-a amenințat, spunându-i ”să se ducă imediat la Ponta”, pe când acesta era premier.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net