Grav accident de ATV, soldat cu 2 victime. Salvamontiştii, un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş şi echipaje SMURD au intervenit

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Salvamontiştii din Bihor au intervenit, alături de un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş, echipaje medicale SMURD şi SAJ la un grav accident de ATV, soldat cu 2 victime, produs pe Valea Iadului, la circa 1 km de Cascada Iadolina.

Pilotul ATV a decedat din cauza unei leziuni grave, iar partenera acestuia a suferit mai multe răni la membre şi coloană, fiind preluată de un elicopter SMURD.

„Patrula SJ Salvamont-Salvaspeo Bihor, de la Postul Salvamont din Stâna de Vale derulează o intervenţie in comun cu o patrula a Jandarmeriei Montane Bihor, un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş, echipaje medicale SMURD şi SAJ la un grav accident de ATV, soldat cu 2 victime, produs pe Valea Iadului, la circa 1 km de Cascada Iadolina.

Date fiind leziunile grave raportate in apelurile iniţiale la SNAU 112, in zonă a fost dislocat si un elicopter SMURD de la baza din Arad. (...)

Din păcate, ca urmare a cotractării unor leziuni grave, incompatibile cu viaţa, pilotul ATV-ului a decedat. Partenera acestuia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor si coloanei lombare şi a fost preluată de elicopterul SMURD.

Ea va fi predată la UPU Oradea. Echipajele medicale au acordat asistenţă şi altor  2 persoane, martori ai accidentului, aflate in stare de şoc”, arată un mesaj de sâmbătă pe pagina de Facebook Salvamont Salvaspeo Bihor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net