Ai chef să vezi un film? Vino azi şi mine la Centrul Cultural din sectorul 6! Aici are loc evenimentul „Ianuarie de film”, în cadrul căruia vor fi rulate proiecţii cinematografice de referinţă. Intrarea este gratuită.


Primăria sectorului 6 le oferă bucureştenilor o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber. Cei care nu au mai mers de mult la film, o pot face în acest weekend. Mai ales că nu plătesc nimic. La Centrul Cultural, cunsocut drept Casa de Cultură a Studenţilor, vor rula gratuit proiecţii cinematografice celebre.
Azi, de la ora 18.00, puteţi vedea filmul Casablanca, apărut pe marile ecrane în 1942, iar de la ora 20.00, "Singin' in the Rain" .

Mâine, aveţi ocazia să vă delectaţi cu alte filme romantice remarcabile: "Breakfast at Tiffany's", de la ora 18.00 şi "Love Story", de la ora 20.00.

"Ne-am gândit că proiecţia unor filme vechi ar fi o bucurie pentru iubitorii cinematografiei clasice. Am ales filme celebre, impresionante, iar prin Centrul Cultural European Sector 6, dăm posibilitatea celor care iubesc filmul să le revadă, gratuit, pe marele ecran", a declarat Rareş Mănescu, primarul de la sectorul 6. Iată şi alte evenimete care vă vor scoate cu siguranţă din casă!

Târgul de nunţi se deschide la ora 10.00

A început ExpoMariage

Azi

- Ora 10.00, ExpoMariage, la Hotel Marriott, intrarea liberă;
- Ora 19.00, Lacul Lebedelor, la Sala Platului, intrarea costă între 100 şi 350 de lei;
- Ora 22.00, Concert Breeze, în Godot Café, intrarea costă 35 de lei.

Mâine

- Ora 20.00, Piesă de teatru "Ce poţi să faci în 10 minute?", în Music Club, intrarea costă 25 de lei;
- Ora 20.00, Concert Organ Jazz Trio, la Beraria Hanul cu Tei, intrarea costă 20 de lei;
- Ora 21.00, Staff  Party, în  Club Shade, intrarea liberă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: