Hărţuire sexuală în Iaşi. Tânăr condamnat la închisoare pentru o metodă de „agăţat” anormală

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Un bărbat din municipiul Iaşi a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de către judecători de ultraj contra bunelor moravuri. Faptele sunt halucinate.

Întâmplarea în care este protagonist Mădălin Ungureanu a avut loc pe 12 martie 2019, puţin după ce individul a fost la Judecătoria Iaşi, unde era judecat într-un dosar cu infracţiuni rutiere. Mai exact, era inculpat pentru refuz de prelevare probe biologice, infracţiune pentru care s-a ales ulterior cu o condamnare cu suspendare.După ce a plecat din faţa judecătorilor, individul s-a urcat într-un autobuz de transport public urban din Iaşi. La un moment dat, o tânăra s-a aşezat lângă el.

Ungureanu a decis, după ce fata a coborât, să o urmărească până în scara blocului. La un moment dat, între etajul 2 şi 3, Ungureanu şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii şi i-a arătat organul genital. Reclamat de fata hărţuită, dar şi de vecinii acesteia, individul a fost ridicat de poliţiştii locali şi, la audieri, a recunoscut fapta. „A menţionat că şi-a dat pantalonii şi chiloţii jos după ce persoana vătămată l-a împins, acesta dorind să facă cunoştinţă cu ea şi să o invite la cafea”, se stipulează în dosarul penal.

Citește mai multe informații pe www.adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net