Hayssam a rămas fără avere! DIICOT i-a pus sechestru pe bunuri

Ultima actualizare:

    Omar Hayssam –  teroristul român numărul 1
Omar Hayssam – teroristul român numărul 1

I-au pus sechestru pe avere! Procurorii DIICOT au dispus punerea sub sechestru a mai multor bunuri ale lui Omar Hayssam. Ei vor astfel să aibă certitudinea că vor putea fi recuperate prejudiciile materiale constatate în dosarele în care Hayssam a fost condamnat.

Printre măsurile asiguratorii dispuse se numără blocarea conturilor deschise la bănci de către 47 de firme, sechestru pe un apartament din Bucureşti al sirianului, pe un milion de euro dintr-un cont, pe un autoturism Audi şi pe două terenuri. De asemenea, au fost puse sub sechestru utilaje de construcţii din firmele lui Omar Hayssam, informează România Tv.

O altă poprire a fost dispusă pentru sumele de 29.267.024.202 lei si 1.829.000.000 lei datorate de SC Bucovina Enterprises SRL şi respectiv SC Rio Bucovina Distribution SRL lui Omar Hayssam, ca urmare a creditărilor efectuate în societate.

Tot în dosarul de înşelăciune şi delapidare, s-a pus sechestru pe bunuri situate în incinta fabricii de îmbuteliere a sucurilor din Timişoara, respectiv drumuri şi platformă beton, reţele canalizare, reţele apă sau puţuri.

Alte bunuri puse sub sechestru asigurator sunt: autospecială-platformă autospecializată marca Roman, autospecială-platformă autospecializată marca Roman, apartament situat în Comăneşti, autotractor Volvo şi semiremorcă utilitară, semiremorcă utilitară.

Omar Hayssam a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, în acest dosar, în octombrie 2012, alături de fratele lui, Mohamad Omar, cumnatul său, Mihai Nasture, şi doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteucă şi Doina Farladanschi, fiind acuzaţi de înşelăciune şi delapidare.

Sirianul a fost condamnat la 16 ani de închisoare în noiembrie 2012, iar decizia este definitivă. El este vinovat de evaziune economică al cărei prejudiciu se ridică la 1,6 milioane de euro.

Citeşte şi:

Teroristul numărul 1 al Românei, scos din închisoare şi dus la DNA

EXCLUSIV! Omar Hayssam le-a asigurat un trai de lux soţiei, amantei şi celor 8 copii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net