Iată care sunt oamenii din fruntea posturilor care aparţin TVR!

Ultima actualizare:

    TVR
TVR

Postul naţional de televiziune are o nouă echipă de conducere. Noua organigramă a SRTv a devenit operaţională începând de vineri, 1 februarie.

TVR 1 va fi condus de Gabriel Gherghescu, coordonator cu atribuţii de director, în timp ce Alina Amza va fi coordonator cu atribuţii de producător executiv.

TVR 2 Cultural va fi condus de Liana Săndulescu, coordonator cu atribuţii de director, în timp ce Răzvan Nicolescu va fi coordonator cu atribuţii de producător executiv.

TVR 3 va fi condus de Răzvan Bucuroiu, coordonator cu atribuţii de director. Bucuroiu a condus TVR 3 şi înainte ca noua organigramă să devină operaţională.

TVR Internaţional va fi condus de Beatrice Comănescu, coordonator cu atribuţii de director. Aceasta a condus TVR Internaţional şi înainte de a deveni operaţională noua organigramă.

Direcţia Programe va fi condusă de Irina Radu, coordonator cu atribuţii de director. La procesul de selecţie de personal din TVR, Irina Radu a obţinut unul dintre cele mai mari punctaje - 95,01. Ea a fost şi membru al fostului Consiliu de Administraţie al TVR, conform gandul.info.

Direcţia Ştiri va fi condusă de Claudiu Lucaci, coordonator cu atribuţii de director. Claudiu Lucaci se află la conducerea Ştirilor TVR din iulie 2012, când a fost numit director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport de către Claudiu Săftoiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net