Iată cele mai inedite rochii de mireasă!

Ultima actualizare:

    Târgul de Nunţi are loc  în pavilionul central  de la Romexpo. Este  deschis azi şi mâine, între 10.00 şi 18.00,  iar intrarea costă 20 de lei
Târgul de Nunţi are loc în pavilionul central de la Romexpo. Este deschis azi şi mâine, între 10.00 şi 18.00, iar intrarea costă 20 de lei

Cu dantelă verde, flori multicolore sau pene de struţ! Aşa arată cele mai inedite rochii de mireasă de la Târgul de nunţi, deschis vineri la Romexpo. Viitorii miri pot alege din sutele de modele de costume, rochii, decoraţiuni sau verighete.

Sunt femei care nu visează la rochii de prinţesă de un alb imaculat în ziua nunţii, ci vor variante mai îndrăzneţe şi inedite. Una dintre rochiile căreia i-au dat târcoale mai multe domnişoare a fost cea din dantelă vernil. Rochia tip sirenă costă 8.000 de lei, iar dantela vernil este cusută manual. Atenţie au atras şi rochiile cu pene de porumbel sau de struţ. Un astfel de model are preţuri cuprinse între 2.500 şi 4.500 de lei. 

Se poartă şi rochiile din satin cu imprimeu floral, dar şi cele cu flori hand made.

simeon stalpnicul png

“Una din culorile anului e rose quartz, aşa că nu se putea să nu aveam o mireasă vedetă. Rochia e din saten cu tul roz quartz şi broderie aplicată manual. Are şi pietre swarosvsky şi costă 4.000 de lei”, ne-a spus Iuliana Alexievici.

Nici domnii nu au fost uitaţi. Un costum verde de mătase costă 4.500 de lei, iar pantofii care sunt realizaţi din acelaşi material şi acelaşi model ca al sacoului costă 800 de lei. O cămaşă cu nasturi din swarovsky sau perle ajunge la 500 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net