Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

Peste 2.000 de dansatori din 20 de ţări vin la Dancemasters

Peste 2.000 de dansatori din 20 de ţări vin la Dancemasters

Cea mai mare competiţie internaţională de dans sportiv din ţară, Dancemasters, este la a 13-a ediţie şi are loc weekendul viitor, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Timp de 3 zile (vineri-duminică), de dimineaţa până seara vor dansa şi se vor întrece în concurs peste 2.000 de dansatori de toate vârstele, din 20 de ţări, în faţa a 50 de arbitri din toată lumea. Biletul costă 30 sau 50 de lei vineri, 50, 75 sau 150 sâmbătă şi duminică.

Artişti moldoveni fac show la Circul Globus

Cele mai frumoase, talentate, premiate şi renumite interprete din Republica Moldova vor fi protagonistele unui spectacol de divertisment unic ce va da startul unei serii de evenimente cu titlul “Varieté de 7 Stele». Joi, 31 martie, ora 19.00, la Circ&Variete Globus, va avea loc un spectacol incendiar de muzică şi dans cu Natalia Barbu, Natalia Gordienko, Alexandra Shine, Dianna Rotaru, o celebră trupă de dans din Chişinău şi mulţi alţii. Astfel,  organizatorii vor continua să promoveze în România pe cei mai importanţi artişti din Republica Moldova. “Prin acest prin spectacol dorim să dezvoltăm o punte de legătură între cele două ţări care vorbesc aceeaşi limbă şi mai ales să îi aducem mai aproape pe reprezentanţii comunităţilor de moldoveni din Bucureşti şi nu numai”, spun organizatorii. Biletele costă 50, 80 sau 100 de lei.

Muzica ABBA se aude la Bucureşti

Cea mai bună trupă tribut ABBA a Italiei vine la Bucureşti miercuri, 30 martie, pentru un spectacol de neuitat care va avea loc la Berăria H, începând cu ora 22.30. Piese celebre ale trupei ABBA, cu care mulţi dintre noi am crescut, vor răsuna până târziu în noapte. Biletele costă 20 sau 30 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net