Idei pentru timpul liber. Concurs de şah cu bunici şi nepoţi, în mall

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La începutul lunii februarie, copiii şi bunicii lor sunt aşteptaţi împreună la Veranda Mall din Bucureşti. Sâmbătă dimineaţa are loc concursul de şah pe echipe „Nepoţi şi bunici”, iar în competiţie pot participa până la 30 de echipe. Copiii cu vârsta de până la 14 ani sunt invitaţi să se înscrie gratuit alături de bunicii lor, până la 3 februarie, ora 15.00. Acesta este doar începutul. Din 26 februarie se lansează campionatul Veranda Chess Contest, adresat copiilor sub 14 ani, eveniment structurat în 4 etape, ce se vor derula pe parcursul întregului an.

Luni şi marţi, Stela Popescu vă invită la teatru

simeon stalpnicul png

Luni şi marţi, de la ora 10.00, sunteţi invitaţi cu mic cu mare la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor să vedeţi musicalul „Chiriţa la Iaşi”. În rolul principal este marea actriţă Stela Popescu. Veţi avea parte de un spectacol plin de haz, cu dansuri de epocă elegante şi pline de vervă, costume fastuoase şi decoruri sugestive. Preţul unui bilet este de 15 lei. Spectacolul se va mai juca pe 13 şi 14 februarie, de la ora 10.00.

Muzica Abba răsună la Berăria H

simeon stalpnicul png

Cea mai bună trupă tribut ABBA a Italiei vine la Bucureşti pe 1 februarie 2017 pentru un spectacol-eveniment de care îţi vei aminti multă vreme. “Chiquitita”, “The Winner Takes It All”, “Mamma Mia”, “Waterloo”, “Dancing Queen” sau “Super Trooper” sunt doar câteva dintre multele hituri ce vor fi interpretate live pe scena Berăriei H de trupa ABBA Dream în cadrul concertului ce promite să-i ridice de pe scaune pe toţi cei prezenţi. Show-ul începe de la ora 22.30. Biletele costă 15 sau 25 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net