Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea: ”Moș Crăciun, adu-o pe mami acasă!”

Ultima actualizare:

    Adrian Alexandrov a făcut publică o imagine emoționantă cu fiica lui și a Elenei Udreafoto: arhivă personală
Adrian Alexandrov a făcut publică o imagine emoționantă cu fiica lui și a Elenei Udreafoto: arhivă personală

Logodnicul Elenei Udrea a făcut publică o imagine emoționantă cu fiica lor, la numai câteva zile după decizia judecătorilor din Costa Rica, potrivit căreia fostul politician va rămâne după gratii până la finalizarea procedurilor de extrădare. Fotografia a fost însoțită de un comentariu sfâșietor.

”Moș Crăciun, adu-o pe mami înapoi acasă!”, a scris Adrian Alexandrov în dreptul unei imagini în care apare fiica Elenei Udrea, micuța Eva Maria, care va împlini trei luni în preajma Crăciunului.

Logodnicul Elenei Udrea, arestată preventiv în Costa Rica după ce a fost condamnată definitiv în România, s-a transformat astfel în mesagerul fiicei sale pentru Moș Crăciun. Din păcate, sunt șanse foarte mici ca dorința micuței Eva să fie îndeplinită. La sfârșitul lunii noiembrie, magistrații din Costa Rica au hotărât ca atât Udrea, cât și Alina Bica să rămână după gratii până la finalizarea procedurilor de extrădare.

”Cele două nu au fost aduse în sală, iar avocaţii au depus cerere în scris… După cum v-am spus anterior, amândouă continuă să rămână închise până când vor fi extrădate. Decizia a fost luată încă de acum 5 zile, din 28 noiembrie, dar abia luni s-a anunţat. Joi a fost grevă la ei, iar vineri s-au serbat 70 de ani de când nu au armată şi a fost mare sărbătoare aici în Costa Rica şi, astfel, nu a existat o comunicare între tribunal şi presă…”, a explicat pentru Click! Cornel Tăbăcaru, miliardarul român care locuieşte de ani de zile în Costa Rica, ţara în care au fugit Elena Udrea şi Alina Bica.

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea autorităţilor române. Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, iar Alina Bica a fost condamnată la 4 ani de detenţie pentru „favorizarea infractorului” în dosarul lui Adriean Videanu. Mai mult, Alina Bica trebuia deja să primească un răspuns privind statutul de refugiat, deoarece a depus cererea în decembrie 2017, iar Udrea abia în luna martie 2019.

Citește și:

Elena Udrea îşi vede fetiţa în puşcărie de două ori pe zi

Elena Udrea și fostul soț, părinți în același an

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net