Jaf la o sală de păcănele din Timişoara! Un împătimit al jocurilor de noroc a bătut-o crunt pe casieră pentru a fec rost de bani. Nu i-a păsat că este filmat de camerele de supraveghere. A luat banii dintr-un sertar şi a plceat cu ei. Imaginile înregistrate sunt tulburătoare.


Potrivit  pressalert.ro, este vorba despre Angel Radu, de 48 de ani, care locuieşte în paorpierea sălii de jocuri. 

Casiera bătută crunt de un împătimit al păcănelelor

Incidentul s-a produs joi seara, iar scena atacului a fost înregistrată pe camerele de supraveghere. Bărbatul juca frecvent la păcănele, însă în acea seară nu mai avea bani pentru a-şi satisface viciul. Astfel, a dat buzna peste casieră şi a luat-o la bătaie.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul dă buzna peste tânăra de 27 de ani şi o obligă să-i dea banii dintr-un sertar. Atacatorul îi ascunde imediat sub haine, apoi se mută în sala cu aparate.

 

Cei doi poartă o scurtă discuţie, după care o loveşte pe fată de mai multe ori cu pumnul şi o forţează să intre într-una din camerele sălii de jocuri.

Potrivit victimei, bărbatul a luat 22.000 lei. 

Poliţiştii l-au găsit pe tâlhar în scurt timp, în vecinătatea locuinţei lui, şi l-au reţinut pentru audieri. El a fost acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Pentru că era băut şi a căzut, fiind rănit la faţă, individului i s-a acordat asistenţă medicală.

Scos în cătuşe din sediul IPJ Timişoara, tâlharul s-a împiedicat şi a căzut chiar în faţa ambulanţei. A fost ajutat de agenţii care îl însoţeau şi băgat în salvare.

Casiera sălii de jocuri din Timişoara, bătută crunt, joi seara, de un împătimit al păcănelelor, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Citeşte şi: 

Strategii și sfaturi pentru jocuri de noroc pentru a juca în cazinourile online

Oana Lis: «L-am dus pe Viorel la păcănele, ca să-l scap de depresie»

Loading...